Juhannustwitter 2023

Hyvää juhannusaikaa! Tänä vuonnahan kesäpäivänseisaus meni jo ennen jussia, mutta sellasta se on.

2 Likes

Pirtelin just komootilla 106km gravel reitin juhannusmökille. Toivotaan että huomenna olis vaikka pari pilveä.

3 Likes

huomen pitäs vetää. nyt ei jaksais

  1. yhtään mitään
3 Likes

Reddit - Dive into anything tavoitteena about tämä

Taidan hilpaista töistä rahtusen aiemmin kuin olin ajatellut ja riipaista oluenkin, olin Sipoonkorvessa yötä ja nyt tuntuu vähän ryytyneeltä.

Vähän jo ahdistaa melkein kolmen tunnin matka kotiin; bussi aivan täynnä. Olisi voinut miettiä tietty vähän aiemmin, mutta eipä sitä osannut silloin kun keksin tuon viikkoretkeilyretken toteuttaa.

1 Like

Itellä alkais juhannuksen palikat olla aika kasassa :grin:

7 Likes

Nappasin jonku taudin varmaan lentsikassa niin mökkirandot vetelen nyt Toyotalla. Onneksi on myös rytmit kääntynyt päälaelleen niin ihan virkeänä voi lähteä vaikka keskiyöllä liikenteeseen.

2 Likes


hyvää juhannusta

7 Likes

Tarkotus ois ajella mökille vajaa satanen. Piti lähtee huomenna mutta keli näyttää siltä että kannattaa vielä puskea tänään töiden jälkeen niin ei paahdu huomenna

1 Like

Saan ajaa töihin ja takas koko juhannuksen! :saluting_face:

Eipä siinä mitään, yritän käydä ainakin uimassa juhannusaattona ja jos vaikka trangian pannulla paistais makkaran jos toisenkin.

2 Likes

Tässä junassa kohti Turkua. Juna oli jo lähtiessä myöhässä ja tuli nyt ilmoitus, että tulee olemaan lisää myöhässä lähempänä Turkua. Nyt pikkaisen jännittää, että ehtiikö siihen vikan Uusikaupunkiin bussiin. Jos ei, joku sohva kiinnostaa. :joy:

No nii, sainpa halot hakattua kun on tämmöinen Juhannusharmaus.

Meni muuten hetki aikaa kunnes aloin tajuun miten tässä kuvassa ollaan / mistä suunnasta kuvattu. Hyvin kuvattu. Ja toisekseen aattelin, että rapalenkin jälkeen suklaata, mutta taitaakin olla kukkahousut jalas.

Klo 18 starttaa perinteinen espoon juhannusaatonaatonlenkki (165km). Paluu joskus yöllä.

2 Likes

Lähdin Oulusta kohti Iisalmea kokeilemaan, että maistuuko se Olvi siellä paremmalta :yum:

9 Likes

Pari päivää sluibailua. Huomenna torille ja illaksi hyvät safkat. Lauantaina jotain. Sunnuntaina vois esim vetää.

Loma alkoi pari tuntia sitten, ny Kesämopossa siirtymäriittioluella.

1 Like

missing link puuttu. katkasin ketjun sopivaan pituuteen. tappi tuli kokonaan ulos.

realization.

nostin vanhan ketjun, joka kellottaa alle park toolin suosituksen, takas paikalleen muutamassa sekunnissa ja juoksutin kiekon takas kii täydelliseen clearanciin. uusi takas pussiin. “hupsista”-topikki vältetty.

2 Likes

Juodut alkoholijuomat counter = 0

Eiks juhannuksena kuulu sataa?? Älkää pelätkö, skippaan laavun ja meen taivasalle nukkumaan niin sade on taattu. Maistuu kyl, ei ees paljon itikoita.



8 Likes

19 tuntia ja 187 kilometriä takana. Turusta Padasjoelle menossa. Nyt aamiaista Tuuloksen Nesteellä, joka aukesi samalla minuutilla, kun kurvasin pihaan. Vielä 44 kilometriä Padasjoen satamaan ja eihän tässä nyt enää malta alkaa nukkumaan.

Aiempi pisin yhdellä vedolla ajettu pätkä 200 tasan, mutta se oli maantiepyörällä, eli kestoltaan ihan toista luokkaa. En taatusti tule enää ikinä tekemään tätä uudelleen tuollaisen arviolta 35ish kilon kärryn kanssa. Kroppa heiluu ees taas kahvilan penkissä vaikka pysähdyin jo puoli tuntia sitten.

Kuva Porras-nimisestä paikasta jumalten selkäin takaa Härkätieltä.

Ps. Miten palstan ajokoirat pitää mielen virkeänä/tsekkailee hereillä pysymistä? Itse lasken hereillä pysymistä vaativissa kestävyyshommissa aina silloin tällöin muutaman kertolaskun päässä. Jos ei 27x13 tms. tule vastausta hetkessä, on aika pysähtyä.

11 Likes