Jarrukahva halkaisijaltaan isoon tankoon?

Moi,

Fiksikärpänen on haukannut kunnon palan ja turun velon loivien kurvien innoittamana hankin itselleni oikean ratapyörän.

Ajelen pyörällä myös kadulla ja tämän takia haluisin hommata fillariin MTB tyylisen jarrukahvan. Ongelmana on pyörän mukana tullut droppi joka on koko matkalta yhtä paksu kuin kiinnityskohdastaan (25,4 mm kai öö)

Tietääkö joku sattumalta mtb, bmx tms kahvan, joka sopisi tavallista paksumpaan tankoon. Tanko on droppi, joten väkivaltakykyni eivät riitä ainakaan bilteman kahvan sujauttamiseksi mutkista. Voishan sitä biltsun kahvaa viilata ja hinkata mutta laiskottaa.

Lähes kaikki cyclocross-tyyliset kahvat käyvät droppitankoon, esim. tämä http://www.biketiresdirect.com/ptktrx/tektro_rl_720721726_cyclocross_brake_levers/pp.htm

Nuo on sitten caliperjarruihin, Biltema ei kai myy kuin v-jarrukahvoja.

Kiitos vinkistä, pitää tutkailla vaihtoehtoja.

Noita Tektron crosstop kahvoja saa esim. Länkkärin Ajopyörästä. Parille tuli muistaakseni hintaa 20€ ja niitä oli 22,26 ja 31mm kiinnityksellä.

Viilataan nyt, että 24, 26 ja 31,8mm. Ja 25€.
Myös osa bmx-kahvoista menee 25,4mm tankoon, mutta pelkkää vasenta kahvaa ei meinaa löytyä muualta kuin Saksasta. Tai yleensäkään vasenta kahvaa.
Tietty jos silmä sietää ylösalaisin olevan kahvan, niin muistaakseni tämä on sitä mallia, mikä menee 25,4 tankoon ja mukana on täytepalat 22,2 tangolle. Voin varmistaa huomenna.
edit: ja noissahan on sarana, eli ei tarvitse pujotella mihinkään.

Täähän oli helpompaa kuin kuvittelin, kipaisen ajopyörästä ton tektron kun ehdin. Kiitokset kaikille avuliaille.