huippukiekkoja maasto+maantie

Pientä rahapulaa, joten kiireellä pitää tyhjentää varastoa. valitettavasti ei ole kameraa, mutta mitään ikäviä yllätyksiä näissä ei todellakaan ole.

PZ Racing CR2.2 etukiekko, kisakevyt komea kiekko avorenkaalle maantielle. n. 30mm korkea profiili, alumiini/hiilikuitukehä, 16 pinnaa. Laakerit tuntuu uudenveroiseilta, ihan suora kehä. ajettu ehkä n.1000km. PZRacingin 3.3 pikalinkku. päällä on nyt BBB:n 80gr sisuskumi ja jonkun verran ajettu sininen Michelin Lithion, voin laittaa kevyempää ulkokumia tai myydä pelkän vanteen.

Minulla on myös vastaava takavanne, siitä on 1 pinna poikki ja pakka syönyt lovet vapaarattaaseen.

CRC:ssä tämä kiekkosetti maksaa 720e, myyn etukiekon renkaineen, linkkuineen 120e. Kysy jos olet kiinnostunut takakiekostakin, lähtee halvalla.

Mavic Aksium maantiekiekkosetti
Tosi vähän ajettu, ostin kakkoskiekoiksi vuosi sitten. myyn halvimpien nettikauppojen hintaan!

Maastoon 26 tuuman kiekkosetti. Ajettu ehkä pari tuhatta km kevyttä maastoajoa. laakerit hyvät, edessä pari mm heittoa, takana n. 5mm. Helppo rihdata jos haluaa mutta ei ole häirinnyt levyjarruilla.

130 euroa kaikki, saa tarjota.

Kehät Alex DP17 Disc
Navat Shimano M525.
Pakka SRAM 11-32
Takapikalinkku Shimano
Etupikalinkku Mavic
Levyt Avid 160mm 6-bolt

Renkaat on vaihdettu vasta, saa renkailla tai ilman. takana melkein uudenveroinen Michelin XC Dry Expert (52-559), edessä tosi vähän ajettu Nokia NBX Lite XC (50-559). +sisäkumit

nämä sijaitsee siis Sodankylässä, matkahuolto kuljettaa.
nolla4nolla 5382660,
antti_kulmala(at)hotmail.com

HEP! etukiekko