Hindsby-Landbo tien ajettavuudesta maantiepyörällä nyt?

Tietääkö joku Hindsby-Landbo tien ajettavuudesta maantiepyörällä nyt?
Tai vinkkiä foorumista mistä tätä kysyä

Joskus siellä on ollut todella tärisevää “nimismiehen kiharaa”.

Suunnitten Helsinki-Porvoo retken reittiä lasten kanssa ajettavavaksi tulevana viikonloppuna, eikä ole aikaa käydä tiedustemassa itse.

edit: Tien varrella olisi houkuttelevan oloinen sunnuntaisin aukioleva Ravintola Tila.

Edit2 : mä tajusinkin soittaa ravintolaan ja kysyä. hyvässä kunnossa on kuulemma, ei ole kihartoita kun on ollut niin kuivaa

Sehän on hiekkatie, en lähtis maantiepyörällä. Suunnilleen samaan suuntaan/samalla matkalla pääsee myös Immersbyntietä (asvaltti, mutta paikoittain aika huonokuntoinen) tai sitte vähän kauempaa joen toiselta puolelta Söderkullantietä ihan hyvää asvalttia.

Kyllä mä hyvähköä hiekkaa ihan mieluusti ajan maantiepyörällä. Ko. tien varrella olisi houkuttelevan oloinen sunnuntaisin aukioleva Ravintola Tila, ja kivointa on jos pysähdykset on suoraan reitin varrella.

lekkeri - 11:21, 26.7.2018 » Kyllä mä hyvähköä hiekkaa ihan mieluusti ajan maantiepyörällä. Ko. tien varrella olisi houkuttelevan oloinen sunnuntaisin aukioleva Ravintola Tila, ja kivointa on jos pysähdykset on suoraan reitin varrella.
Pari viikkoa sitten tuon ajoin läpi retkipyörällä. Nimismiehen kiharaa oli, mutta hyvin harvakseltaan ja suurimmaksi osaksi vain eteläpäässä tietä. Suurimmaksi osaksihan se on savisoraa/lipeäsoraa/mitä se nyt onkaan se asfalttiakin sileämpi hiekkapinta.