"Harvinainen" kampisetti/eturatassetti hakusessa

Hei!

Ensinnäkin pahoittelut siitä, että kysymykseni koskee vaihdepyörää, mutta koska tällä foorumilla on mukavan vilkasta ja varmasti tietämystä löytyy myös muistakin kuin yksivaihteisista, ajattelin kokeilla onneani.

Hakusessa siis ilmeisesti aika harvinainen ratassetti tai kampisetti maastopyörään, malli Shimano STX HyperDrive-C, 22/32/42. Kaksi suurinta ratasta ovat kuluneet ja ne pitäisi ainakin korvata. Takana pyörässä on 7-lehtinen pakka 11-28 hampailla. Minkälaista ratkaisua ongelmaan voisi lähteä etsimään?

cmyk - 12:09, 21.8.2017 » Hei! Ensinnäkin pahoittelut siitä, että kysymykseni koskee vaihdepyörää, mutta koska tällä foorumilla on mukavan vilkasta ja varmasti tietämystä löytyy myös muistakin kuin yksivaihteisista, ajattelin kokeilla onneani. Hakusessa siis ilmeisesti aika harvinainen ratassetti tai kampisetti maastopyörään, malli Shimano STX HyperDrive-C, 22/32/42. Kaksi suurinta ratasta ovat kuluneet ja ne pitäisi ainakin korvata. Takana pyörässä on 7-lehtinen pakka 11-28 hampailla. Minkälaista ratkaisua ongelmaan voisi lähteä etsimään?
Oot oikeessa, että tulit yksivaihdefoorumille. Sun kysymyksille on täällä myös oikea ketju ja se on tämä:

https://www.yksivaihde.net/old/20762

Ei se kampisetti niin harvinainen ole, mutta 94bcd 5bolt pulttijako se on ei niin kovin yleinen, ei löydy rattaita helposti. Hommaat toisen kampisetin vaikkapa 104bcd jaolla.

https://www.cnc-bike.de/product_pix/fcm361_blk.jpg

tai toivottelet 2010 luvun tervetulleeksi

^ja jos linkin hinta hirvittää niin ylläolevan postauksen kuvassahan komeilee shimano acera kammet, joiden hinta n 30€ uutena :slight_smile:

“Compact mtb” -rattaita saa esim. TA:lta

Kiitoksia kaikille vastauksista! Tuo Shimanon Acera kampisetti houkuttelee. Bike-Discountista näyttäisi löytyvän vieläpä oikeilla hammasluvuilla.