Haarukka antoi periksi

No ei varsinaisesti haarukka, vaan star nut - mikä se nyt suomeksi onkaan. Pistassa tilanne on vaan sellainen, että star nut on hitsattu haarukkaan kiinni, ja tämä hitsaus antoi äsken periksi kun yritin ottaa ns. löysiä pois.

Eli, en nyt ihan ensimmäiseksi viitsisi uutta haarukkaa hankkia, vaan kysynkin, että oisko jollakin myydä asevelihintaan tuumaiseen keulaan tähtimutteria elikkä star nuttia elikkä tähtipähkinää. Otan myös vastaan hyviä vinkkejä siisteistä ja kohtalaisen jyrkistä keuloista. Hiilari on sallittua.

edittiä: ihan normi star nut siellä näyttäis olevankin, oli vaan sen verran jöötiä tekoa, että näytti likinäköisen silmään pahalta. Sit seuraakin kysymys, miten pirussa tuon ottaa tuolta pois, vai nuijinko tuon hajonneen vaan syvemmälle?

Nuiji syvemmälle vaan, ja uus tilalle. Kaipa noita tuumaisinakin jostain kaubasta löytyy, joskin 1 1/8" käpykin luulis menevän kun vähän lisää taivuttaa niitä “siipiä” pihdeillä ennen asennusta.

Joo, nuiji syvemmälle ja Okkalta larusta saa 1" käpyjä.

Hain hätäpäissäni velosportista kävyn ja hiilikuituisen kannen. Pääsin heti hipoilun makuun. Pyöräkin keveni ainakin kaks grammaa.

Sen sanon, että pistan vakiolaakeri taitaa mennä vaihtoon. Oisko ehdotuksia? Ei viitsis vielä Kingiin sijoittaa.