Gromada

Hollojaa arvon ihmiset.

Tossa kattelin noita Gromadan sivuja: Gromada ja mietin että minkäköhänlaisia pelejä on nuo rungot?

Jonkunverran tsättäsin ton mr. Gromadan kanssa ja päädyin tilaamaan itselleni.

Onko ihmisillä paljon kokemusta/tietoo noista, kun ei meinaa löytyä internetistäkään ku muutama pätkä riviä kyseisistä putkenpätkistä. ?

Nyt kuumeisesti sitte osalistaa metsästämään…

Eipä ole mitään tietoa paitsi, että Columbuksen Gara kai perushyvää, joskin ohentamatonta, putkea.

Mutta: onpa siistin näköisiä, joskin halpoja, runkoja. Olen tässä itse metästellyt runkoa liki mahdottomalla yhtälöllä: teräs + muhvit + ratahahlot + halpa/halvahko. Nuo Gromadat täyttävät kyllä aika hyvin kriteerini. Ainoa mikä noissa itseäni hämää on tuo takahaarukan vino tukipätkä*. (Makuasia toki.) Mutta kerro kokemuksia, koska nuo kyllä kiinnosta(vat).


  • Kaipa tällekin on joku nimi.

*jarrusilta? (tosin kun ei ole porattu jarrulle niin…)

Takasilta, silta, jarrusilta… Mitä näitä nyt on?

^& ^^ Kiitti tästä! Siltahan se!

Kaunis.

Hypistelin tuollaista Stadin lähettiskaboissa 2006 ja ihan hintansa arvoisilta värkeiltä ne silloin vaikuttivat.

Joo, jotenkin kyllä tykkään tosta meiningistäkin, että ukkeli vääntää pari runkoo myyntiin ja myy ne vielä ihan kohtuullisilla hinnoilla. Hyvää jälkee ainakin näin kuvista katsottuna.

1 person likes this

230e, ei paha

Onkos runko saapunut/ saatettu ajokuntoon? Snadisti kiinnostais. Minkälaista jälkeä ja mitä tuli hinnaksi?

Joo on! Saapunut ja filo on kasassa. Pyörä tuntuu hyvältä ja voin kyllä suositella. Pistän kuvia kuhan saan upattua jollekkin palvelimelle ne!

Gromadasta kuva Olis nyt tässä.

Gromadan runko, stronglightin kammet ja ratas 46/17 takarattaana blb:tä, 3tt stemmi, nitton B125, velocityn kiekot blb:n navoilla, arius imperator satula ja joku aerotolppa.

Mukava ajaa, jokseenkin stemmi pikkasen alaalla. Siihen pitää kattoo vielä joku muutos. Hyvä käyttöpyörä tuli! Suosittelen lämpimästi.

E: Pari:
Takaa
Eestä
Lähömpää:

Ja satula vinossa.

Ajoasennosta ei tuu ihan heti mieleen sanat “mukava” ja “käyttöpyörä”. Jos tehty kaupunkiajoon eikä ratapyöräksi niin tanko-stemmi-komboa vois vielä miettiä, ja satula joka tapauksessa vaakatasoon, jolloin sitä saa ottaa ehkä vähän alaskin. Järkeistettynä ihan hieno pyörä.

vai olisko satula liian YLÖÖLLE asetettu, kun sitä on pitänyt noin kipata etiäppäin… noh, mitäpäst näistä. varmaan sairaan aerodynaaminen ja nopee asento. =) (ps. ihan kiva pyörä)

Jeps… Satulan säädöt olikin vähän vaiheessa. Stemmi pitäs kyllä vaihtaa, toi tuntuu liian pitkältä.