Gravel Race Mäntyharju 8.6.2019

Matka 25-200km. Reittikirja ja checkpointit julkaistaan viikko ennen lähtöä Kisakeskus aukeaa 06:00 Lähtö ajanotolla 08:00 Lähtö ilman ajanottoa 10:00 Palkintojen jako 21:00 Pitkän matkan ajajille suosittelemme lähtöä klo 08:00.

liput

Nordic Gravel Series

Tää mahdollisesti vähän kiinnostelis, mutta kauheen vähän mitään tarkempaa infoa on tarjolla. Millainen reitti? Paljonko suhteessa kärrypolku/soratie/asfaltti jne?

Itseä alkoi kans kiinnostaa, koska Mikkelin ympäristössä tuli siellä vielä asuessa ajeltua aika paljon gravelii ja siistejä pätkiä riitti ja riitti. Tosin luinko oikein, että nousumetrejä maltillisesti, minkä uskon vasta kun itse näen/koen. :smiley:

Pyydän järjestäjältä lisää tietoa. Savolaiset tiet tuntien, vaikea kuvitella etteikö nousukilometrejä kertyisi.

Luvassa kieroimpia savolaisia sorateitä, eli runsaasti lyhyitä ja jyrkkiä mäen töppyröitä. Koko matkan ajaville tiedossa nousumetrejä noin 2000, saattaa kertyä ennemmänkin, ehkä vähemmän.

Ajotietokoneen tarvitset ja siihen saat checkpointit ja reittiehdotukset järjestäjältä viikkoa ennen lähtöä. Checkpointit kierretään ennakkoonmäärätyssä järjestyksessä. Kartanlukutaitoiset pystyvät karsimaan muutaman kilometrin kisan aikana. Reitti koostuu enimmäkseen sorateista, mutta pisimmän matkan kuskit ajavat myös asfaltilla.

Hei hoi! Täällä vähän tyhmemmät kiinnostuneet haluais tietää, että mikä se competition centre oikein tässä kisassa tulee olemaan, jos esim. haluais jo pe iltana tulla pelipaikoille. Linkkumyllyköko? Vai julkaistaanko senkin sijainti 24h ennen starttia? :smiley:

Tommosta löytyi webistä:

"Kilpailukeskuksessa on aamulla auto+perävaunu, johon voi jättää tarvikkeita. Tarvikkeet ovat saatavilla checkpointilla reitin puolenvälin jälkeen ja palautuvat illalla kilpailukeskukseen.

Kilpailukeskuksessa tarjolla ruokaa, juomaa ja saunomista.

TERVETULOA!

Paikka: Linkkumylly, Mouhuntie 647, 52700 Mäntyharju"

https://mantyharju.fi/tapahtumat/3cadde88-a58b-4893-8c7c-eecc236d7fa5