GHETTOBLASTER vol. 16 14.10.2023 klo 18

Startti Pääskylänrinteenpuistosta klo. 18. Infot sitä ennen joten yrittäkää olla ajoissa

Mukaan: kynä, lämpimiä vaatteita ja joku väline navigointiin

Aikaisempien vuosien topicit:

2022 2021 2020 2019 2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 ei internetissä ajettu 2008

3 Likes

painoin vahingossa post mut tiedot tulee täs lähiaikoina hahahhhaa

5 Likes

Teemana vuonna 2009 oli 16 kilsaa Kontulaan.

5 Likes

Vaikuttaa vahvasti siltä, ettei tää tuu olemaan pyhäinpäivänä (4.11.) niin voisin sen päivämäärän sittenpä käyttää ite hönttämöt vol.II juonitteluun!

5 Likes

14.10!

6 Likes

Kunnon älläri viikko!

startti klo. 18 pääskylänrinteen puistosta. tuu vaikka 17:45 niin keretään pitää info

4 Likes

Uiui mikä starttipaikka.

manifestit printattu ja pinnakortit laminoitu. vielä on aikaa tehä lisää joten laita vaikka tälle viestille sydän jos on pienintäkään ajatusta osallistua

19 Likes

Ihan hyvät kenraaliharjoitukset. Katoin vaa että “mitäs oon ensimmäinen paikalla? … jaa eiku tää on huomenna.” Kävin sit Sompasaunalla ja vedin lisää. Tuli kans kerrattua että mitä unohtu ällärikamppeista. Nyt pitäs syödä sit vielä lisää ruokaa. Koitan vastustaa Lao Gan Mania kun pitäs säästää lonkkalihakset huomiseksi kun ne on jo ihan done Thronella istumisesta.

resist-temptation

4 Likes

Jonkinlainen pöpö on iskenyt ja täytyy skippaa tää. Mukavaa ajoa kaikille! :rainbow:

4 Likes

Maali ravintola revontuli itiksen metriksen vieressä!

siis tommonen intensiivinen kilpailu tarjoaa erittäin tehokkaan keinon syrjäyttää obsessiivis-kompulsiiviset paskarullat. Mikään ei ole yhtä tärkeää kuin pärjääminen.

Kiitän erityisesti järjestäjää, tuulta ja Itä-Helsinkiä.

1 Like

eikä muutakaan jengiä voi syyttää, päinvastoin

Kiitti isosti @chillisti järkkäämisestä! Oli mukavaa jälleen VETÄÄ. Myötätuuli, liian lyhyet välit, luottorolleri. Onnea @pabs @tudetski ja @ShoulderValley. Aika paljon ajettiin Tuukan kaa samoi reittei, @pabs in kaa sit oli samat suunnitelmat vikoilla rastiväleillä.

Stravassa 8th overall Tullisaari itään pimeällä, liukkaalla ja jarruttomal. Se kertoo mikä oli ajoliekki kun pudotettiin Tullisaaresta kohti Roihikaa tuden kaa. Meinas olla parimetrinen kelvi vähä kapoinen kun ei uskaltanut kunnolla kallistaa…

Pablon kaa sit tokavikalta rastilta Puotilan takaa samaa matkaa vastatuuleen Roihupeltoon, oli ihan vauhdikas mut hapokas. Sit myötätuulitykitys revontulee ja väärin täytetty lappu sisää. RTFM ja oppirahat jälleen kerran.

3 Likes

Kiitos myös täältä @chillisti järkkäämisestä! Ja kaikille osallistujille!

Tykkään tosi paljon ajaa idässä, pikkutiet on tuttuja ja tuntui, että pääsin käyttämään kivoja pikkuteitä oikoreitteinä. Ja tänään pyörä kulki vasta- ja sivutuulisesta säästä huolimatta oikein kivasti. Maalissa t-paita välittömästi vaihtoon sen ollessa aivan likomärkä, notta vedettyä tuli.

Hyvältä tuntunut ajo kariutui lopulta yhteen hätäpäissäni tehtyyn vastaukseen, kun olin jo etsinyt rastilla ollutta patsasta väärän viereisen talon korkean aidan raoista ja kuumotti mitä ihmiset talon sisällä ajattelee luimistelustani. Olisinpa kääntynyt sitten oikean talon kohdalla vasemman olkani suuntaan, niin olisin saanut oikean vastauksen. Näinkin pienestä voi näköjään olla asiat kiinni. Ja tietty se, että pitäisi lukea se manifesti niin ettei tällaista kävisi.

Oli kivaa ja innolla odotan ensi vuoden metkuja!

2 Likes
 1. Pablo 19:24 10pt
 2. Tude 19:27 10pt
 3. Axel 19:34 10pt
 4. Tuure 19:39 10pt
 5. Kreivi 19:23 9pt DFU
 6. Simo 19:31 9pt
 7. Visa 19:38 9pt
 8. Sippo 20:06 9pt
 9. Risto 19:50 8pt
 10. Anna 19:50 8pt
 11. Iiro 19:28 7pt
 12. Roller 19:59 7pt
 13. Noelle 20:10 5pt DFL

3 Likes

porukka on kyl ihan sairasta vetää koska mäkin ajoin kyllä helvetin hyvin

2 Likes

Kiitos Ghetto Blastereista @chillisti ! Kiva ajella taas Itähelsingissä.

Oli aika kova vastatuuli idästä päin eilen starttiin tullessa. Toivoin, ettei joutuisi ihan hirveästi ajamaan vastatuuleen älläreissä.

Manifestissa oli 10 rastia ja niiden laittaminen karttaan tuntui turhan hapuilevalta. Hätäilin vähän, mutta olin kuitenkin ensimmäisten joukossa, jotka lähti ajamaan ja myötätuuli oli ihana. Herttoniemen kohdalla päätin koukata ensiksi Aino Ackten huvilan kautta, vaikka ne länsi Herttoniemen rastit olisi kannattanut hakea ensin. Marjaniemen rastilta eteenpäin ajettiin vaihtelevasti yhdessä ja ristiin Kreivin ja Tuden kanssa. Matkalla Itiksestä Roihupeltoon vastatuuli iski aika kovaa ja tajusin, ettei mulla riitä jalat Kreiviä vastaan loppusprintissä. Mä sähläsin vielä siinä rastillakin, niin Kreivi sai kunnon etumatkan. Onneksi jäin vähän pidemmäksi aikaa kattelemaan niitä eläimiä aiemmalla rastilla, kun se taisi mennä väärin aika monella.

Ens vuonna sit vedetään taas.

2 Likes

Kiitos @chillisti järkkäilystä!
Kiitos kaikille osallistujille!
Pyörä ei tuntunut oikein kulkevan, mutta tarkkuus kannatti!

Katsotaan onko ensi vuonna sitten mun vuosi, ku kerran kakkos ja kolmos sijat on jo tullut tässä tapahtumassa :slight_smile:

Nähdään Turussa kohta taas!

3 Likes