Fuji Track?

Nyt on hyväksyttävä tosiasiat ja päädyttävä ostamaan valmis fillari. Tällä hetkellä ei vain ole aikaa räpeltää fillaria varaston nurkassa, ellei sitten yöaikaa lasketa ja silloin voi tehdä jotain muutakin… esim. nukkua.

Mielessä olisi tuollainen Fuji Track jota aika edullisesti Englannin maalta saisi. Hyvää tuossa olisi että takanapa olisi ilmeisestikin flip flop mallinen. Tuosta saisi näppärästi sinkulan, joka ainakin näin aluksi olisi se peli mikä on hankinnassa. Myös se on plussaa että tuossa olisi valmiit paikat jarruille.

Tuo näyttää vain tulevan aika isolla eturattaalla, jonka joutuisi heti vaihtamaan.
Onko jollain tarkempia kokemuksia tuosta Fujista?

Toinen mahdollinen pyörä vois olla Specializedin Langster 2008, mutta ainakaan tuolla Evansilla ei enää ole kuin tuota pienintä kokoa :frowning: Tämän puolesta olisi puhunut se että tuossa olisi kaikki valmiina, esim. sopiva eturatas ja jarrut. Onkohan jollekkin tullut vastaan tätä vielä noina isompina kokoina?

Löytyisikö vielä muita ehdokkaita mitä kannattaisi miettiä tuohon samaan hintaluokkaan?

http://www.evanscycles.com/product_image/image/04e/6d4/a85/32485/product_page/fuji-track-2009-single-speed-road-bike.jpg?1227131630
Vaikka tuo Fuji Track onkin halpa, niin kannattaa tietty laskee siihen päälle tuunauskulut, jos meenaa sinkulaksi laittaa. Jarruihin ja kahvoihin menee se 50-100e helposti, kun lähtee kaupasta hakemaan. Lisäks tuo 48/15 välitys on varsin rataisa, joten taakse kannattanee hommata 18- tai 19-piikkinen.

Edit: nuo oli syyt, miksi meidän pyörästöön jätettiin tilaamatta fuji track.

Ja jossain vaiheessa jostain sai halvalla niitä Windsor The Hour -merkkisiä pyöriä jotka kuulemma maalausta ja teippejä lukuunottamatta oli identtisiä tuon kanssa.

tnts - 7:31, 1.4.2009 Vaikka tuo Fuji Track onkin halpa, niin kannattaa tietty laskee siihen päälle tuunauskulut, jos meenaa sinkulaksi laittaa. Jarruihin ja kahvoihin menee se 50-100e helposti, kun lähtee kaupasta hakemaan. Lisäks tuo 48/15 välitys on varsin rataisa, joten taakse kannattanee hommata 18- tai 19-piikkinen.
Juurikin tämän takia tuo Langster olisi parempi vaihtoehto.

Evansilta löytyy myös tälläistä Pinnacle Bachelor No 1. Kommenttia tuosta kokonaisuudesta…

On kyllä tuskallisen vaikeaa löytää edullista (voi lukea halpaa) ja kohtuullista fillaria. Ainakun tuntuu löytyvän hyvä pitää siihen heti ostaa jotain roipetta tai alkaa vaihtamaan jotain palikkaa.
Ja köyhä kun ei viitsisi ihan täyttä sitä itseäänkään ostaa.

^^

randomm - 8:20, 1.4.2009 » Ja jossain vaiheessa jostain sai halvalla niitä Windsor The Hour -merkkisiä pyöriä jotka kuulemma maalausta ja teippejä lukuunottamatta oli identtisiä tuon kanssa.
beataholic - 7:56, 21.3.2009 » Oon itsekin katsellut tuota Fuji Track:ia ja löysin sen vieläkin halvemmalla, [£314.95](http://www.all-about-the-bike.co.uk/fuji-track-bike-2008---free-delivery-567-p.asp). Windsor The Hour näyttäis aika vastaavalta, [ebay:sta uusia kappaleita irtoaa hintaan $259.99](http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130282743257&ssPageName=ADME:X:AAQ:US:1123).. Tosin en tiiä vielä lähettääkö Suomeen ja mihin hintaan. Laitoin myyjälle just viestiä. http://i380.photobucket.com/albums/oo250/chicabikephotos/DSC07195.jpg

Tuleeko kommuutteripyöräksi? Jos tulee, niin sitten varmaan lokasuojien kiinnikkeet on kova juttu. Tarckissa niitä ei ole, Lankesterista en tiedä mutta tuossa pinnaclessa ne ainakin ovat. Muutenhan toi pinnacle on sitä normia peruskauraa, ja niissä tulee ne päivitykset ennemmin tai myöhemmin ajankohtaisiksi.

Ei sillä, mä sanoisin päivityskierteen olevan vielä rankempaa mitä kalliimman kapineen hankkii.

Mun lopullinen kakssenttinen: osta se lankesteri ettei tarvitse arpoa.

edit: näemmä evans ei edes myy spessun pyöriä ulkomaille

konkeli - 8:28, 1.4.2009 » [i]edit: näemmä evans ei edes myy spessun pyöriä ulkomaille[/i]
http://www.evanscycles.com/help/international-collection-point ;)

Varsin näppärää.

Mainostanpa taas pohjanmaan omaa tarjontaa: Vaasassa Pyöräliike Viertolalla on katossa roikkumassa Langster. En muista tarkempaa mallia, mutta se on ruskee ja siinä on droppitanko. Koko 56 ja kauppasivat sitä hintaan 600e(hintalapussa oli joku isompi luku, mutta se on roikkunu siellä jo niin kauan, että lähtis varmaan alle ton kuudensadankin). Sen sais ainaki heti ajoon kun vaan hakee.

SuicideHub - 10:45, 1.4.2009 Mainostanpa taas pohjanmaan omaa tarjontaa: Vaasassa Pyöräliike Viertolalla on katossa roikkumassa Langster. En muista tarkempaa mallia, mutta se on ruskee ja siinä on droppitanko. Koko 56 ja kauppasivat sitä hintaan 600e(hintalapussa oli joku isompi luku, mutta se on roikkunu siellä jo niin kauan, että lähtis varmaan alle ton kuudensadankin). Sen sais ainaki heti ajoon kun vaan hakee.
Hmmmm... viikonloppuna oltaisiin kyllä menossa Vaasaan vaimon kanssa viettämään shoppailu viikonloppua. Pitäisköhän soitella ja kysellä millä irtoais...

Pyöräliike Viertola
Pitkäk.51 puh 06 317 1451

Ja sitte ei ookaan hetkeen varaa shoppailla mitään → fiksit säästävät ympäristöä ja luonnonvaroja.

SuicideHub - 11:03, 1.4.2009 Ja sitte ei ookaan hetkeen varaa shoppailla mitään -> fiksit säästävät ympäristöä ja luonnonvaroja.
Jos ton menee ostamaan niin eikös se tarkoita että naisväen pitää tuhlata tuplastin tuo summa =D

itse ajelen työmatkoja ja vähän muitakin fujilla. ihan noissa perusvetimissä missä se tulikin + etujarru. välitys on kohtuu ankara, mutta kun matkat ei ole kymmeniä kilometrejä niin eipä haittaile.

RoadM - 13:38, 1.4.2009 » Toinen mahdollinen pyörä vois olla Specializedin Langster 2008, mutta ainakaan tuolla Evansilla ei enää ole kuin tuota pienintä kokoa :( Tämän puolesta olisi puhunut se että tuossa olisi kaikki valmiina, esim. sopiva eturatas ja jarrut. Onkohan jollekkin tullut vastaan tätä vielä noina isompina kokoina? Löytyisikö vielä muita ehdokkaita mitä kannattaisi miettiä tuohon samaan hintaluokkaan?
Multa saattais löytyä Langster 2008 58cm myytäväksi, 08/08 ostettu, mikäli tuo toinen pyöräprojekti lähtee käyntiin. Mahtaisko olla oikeen kokonen? Laita viestiä, jos kiinnostaa.

Uunituoretta hintatietoa, jos ostaminen ajankohtaista: tänään tuli Fuji Track Winstanleys -nimisestä kaupasta. Kotiin kannettuna, siis oikeasti kotiin, ei lähimpään postiin, 354.99 GBP.

Kiitoksia infosta.
Täytyy viikonloppuna käydä tuolla Vaasassa katsomassa Langsteria ja tinkimässä hintoja ja sen jälkeen tehdä päätös.

Oikea koko taitaisi tuolle olla 56cm.

Viikonloppuna tuli sitten kotiutettua tuo Langsteri tuolta Vaasasta.
Hintaa ei pyörälle jäänyt kuin hiukan päälle 500€.

http://lh4.ggpht.com/_wrQPlnFWWHw/SdpofJdBLaI/AAAAAAAAABg/qmxmoP9yyBc/s720/spessu.JPG

Kiitos SuicideHub:lle vinkistä.

Hyvä väri. Onks toi 07 malli?

Hyvä että pyörä pääsi ajoon, näyttikin niin orvolta roikkuessaan sielä hybridien keskellä vailla arvostusta.

Myyjä puhui että olisi viime vuoden malli, eli 08. Itse en oo sen tarkemmin varmistanut tota. Värihän on rust.

edit. nopealla googletuksella tuo väritys näyttäisi tosiaan olevan 07 mallissa.