Fixie Inc. Backspiniin Nokian 622x32 nastarengas - EIKU SCHWALBE!

Olen nähnyt kaupungilla silloin tällöin Fixie Inc. Backspinin. Tietääkö joku kyseisellä pyörällä ajeleva mahtuuko siihen Nokian 622x32 nastarengas? Itselläni on siihen runkoon tehty pyörä. Silmämääräisesti arvioiden näyttäisi menevän aika tarkalle säteen suunnassa sekä edessä että takana.

Tai osaako joku sanoa kuinka paljon isompi Nokia 622-32 nastarenkaan halkaisija on suurempi kuin Schwalbe Ultremo 700x23 renkaan?

n. 9mm?

Speksin mukaan 32-millinen pitäis mahtua ja toi rengas ei käsittääkseni ole ainakaan ilmoitettua isompi.

Jos ei joku vahvista asian olevan toisin, väittäisin spekutuspohjalta kumin mahtuvan.

YIPPEE!
Taidan päästä talvipyöräilemään vihreällä BICIOLLI Stradalla, jossa on mainitsemani runko.
Jos ei onnistu, tänne tulee myyntiin käyttämättömät Nokianin 622-32 nastarenkaat hyvällä alennuksella.

Edit:
Aikoinaan Nokialla asuessa (60-luvulla) saatiin hemmetin hyviä renkaita Nokian Kumitehtaan sekundamyymälästä eli ns. Hylkylästä. Niissä oli useimmiten vain vähäinen kosmeettinen vika.

a10?

ei kande… laita suosiolla 30-32mm nappulakumi.

Tälläkin foorumilla olen yrittänyt pitää huolta että a10 rengas jäisi kauppaan.

Smurf, kerro hyvä valmistaja ja jälleenmyyjä niin menen katsastamaan tämänkin vaihtoehdon.

Kerron.

Esim. Kendan small block 8 32mm saattaa mahtua pyörimään, on ehkä rajoilla… ainakin taakse menee. Pelago ja Suomen Urheiluaitta myyvät (ovat auki tänään).

Continentalin Twister (pro) 32mm, larussa okkalla on ollut saattaa myös Urheiluaitassa olla. Mikäli törmäät 37 mm perusTwisteriin huikkaa vinkki, käyn hakemassa.

Hi5Bikesissä on halvalla Maxxista, mutta niiden leveyksistä käytännössä poikkeuratkaisurungoissa ei ole.

EDIT: Vredesteiniakin muistaakseni okkalta löytyy ja se on kapea, mutta siinä on kuviointia vain keskellä, joten “kantatessa” ei pidä laisinkaan.

Schwalben wintterit

Suurkiitos!
Homma jää nyt sukulaisvierailun vuoksi ensi viikolle. Ilmoitan PM:nä, jos törmään Continentalin 37 milliseen.

ritari_s, tuo Schwalben Winterkin on hyvä vinkki.

Ostin Schwalben Winter 700x30C nastarenkaat.

Etuhaarukkaan meni ongelmitta. Loppujen lopuksi vähiten vapaata tilaa jäi jarrulänkien ja renkaan väliin säteen suunnassa.

Takapyörässä kriittisin kohta oli takahaarukan yläputkien jarrusilta. Taka-akseli on aika lähellä droppien päitä ja se helpotti tilannetta. En joutunut sentään jatkamaan ketjua. Tämä on tosi tarkalla, en suosittele Nokianin 700x32C:tä tähän runkoon.

En ole sitten nuoruusvuosien ajanut talvella. Se on kivaa - JEE! Tosin tein perusvirheen heti alussa: siirryin ajoradalta kevyen liikenteen väylälle vinottain enkä tajunnut, että lumen alla voi olla (ja oli) kadun reunakiveys. Siinähän kaatuisi kesälläkin. Talvella ei tullut asfaltti-ihottummaa :slight_smile: