Fillarikuvia netistä

http://content.foto.mail.ru/bk/auromo/lj-biap/i-4.jpg

Tandem-fillaritaksi natsien valtaamassa Pariisissa. Polttoainepula lienee syy moiseen keksintöön. Raakaöljyn hinta oli eilen taas uusissa ennätyksissä. Ehkä näitä laitteita tulee lisää taas lähiaikoina.

Pari muutakin: http://community.livejournal.com/euro_photos/194356.html

Törmäsinpä Vapors-nimiseen homo urbanus -lehteen. Heidän uusin lehtensä on omistettu osittain kaksipyöräisille. Siis paljon kauniita kuvia ja mainoksia. Mainostetuille releillä saa varmaan lisää katu-uskottavuutta hommaan kuin hommaan.

Linkki elehteen: http://70.86.150.130/vaporsnew/

Jatketaan nyt tähän: Vaporsin kotisivuilla (http://www.vaporsmagazine.com) on sarja Cinecyclen tekemiä pyöräilyhenkisiä leffoja. Cinecycleltä (http://www.cinecycle.com) on juuri valmistumassa leffa pyöräläheteistä.

Samaan syssyyn voidaan lisätä vielä Bicycle Film Festival (http://www.bicyclefilmfestival.com). Oliskohan Helsinki tarpeeksi iso ko. festarille?

Tämä voisi olla vaikka oman pyöräilyadvokaatit-otsikon alla :wink:

Aaargh, vähänkö toi Vapors oli rasittavaa luettavaa. Tuli sellainen fiilis että noniin, nyt tästä pyöräkulttuurista tuli vaan yksi uusi tapa myydä identiteetistään epävarmoille ihmisille kasa indonesiassa valmistettua paskaa ylihintaan, tuhat kertaa nopeammin kuin skeittauksesta tuli muutama vuosikymmen sitten. Kaikki ne kalja-, lenkkari-, kello- ja AUTOmainokset… Vittu.

No me identiteetistä epävarmat ihmiset vaan tarvitaan sitä pönkittämistä, ei saa tuomita :wink:

Nojoo, ehkä vanhojen retkipyörien sun muiden kierrättämisestä tulee jotain hyötyä. Tosin joidenkin napojen suin muiden hileiden raijaaminen merien takaa ilmateitse tekee kyllä enemmän hallaa. Oh well.

tää pätkä on samaan aikaan RAD, MASH, Lucas Brunelle, Nippon, San Fran ja kasari.
[url=キリンメッツCM KIRIN METS 1988-久保田利伸 - YouTube]

Täältä lisää…

Shamalit on seksikkäimmät kiekot ikinä!

Pornoi rattait: Bike Works NYC Chainwheel Archive

ja tosta hihnavetosesta löytyy siis juttua fixipixi:stä:
http://www.fixiepixie.com/2008/07/more-on-belts.html

Millos pyörähuolto tuo ensimmäiset suomeen?

Tuli viime syksynä ihmeteltyä tota hihnavetoa Interbikessä. Siellä niillä oli siitä esillä pari versiota, ja firma tekee niitä myös prätkiin, tai sieltähän noi itseasiassa on lähtöisinkin.
Toi hihna on ihan uskomattoman kestävä. Siellä oli nostettu telineestä roikkumaan normaali HD tollasella fillariin tarkotetulla hihnalla. Tais olla vielä puntarikin siinä välissä, että näkyi että se on oikean painoinen prätkä. Mielenkiintoinen systeemi kyllä. Melko äänetönkin se tuntui olevan.

On toi varmaan vaihteettomaan ketjua parempi, mutta kun pitäs katkaista runko että sen saa paikoilleen…

Jep, toi takahaarukan toisen puolen katkaisu on ainoa huono puoli tossa hihnavedossa. Se niiden pikalukko tosin oli kyl ihan näppärän oloinen. Nyt voisivat vaan kehittää jonkun hihnapikalukon ennemmin, niin toi vois saada enemmän kannatusta.
Jos rungossa ois valmiiks tollanen katkaisu, niin sitten se vois olla ihan ok, mut ei välttämättä ihan heti alkais viritteleen tollasta johonkin vanhaan runkoon.

Elevated chain stay ratkaisisi nuo ongelmat.

Oonkohan mä liian vanha vai miks toi vaporssi vaikuttaa ihan sonnalta. Sivukaupalla aurinkolaseja ja lippiksia, loput onkin sitte muuten vaan mainoksia…

Toi jätkä näyttää siltä kuin siltä vois saada alennusta ostamalla fiksin ja pesukoneen samalla kertaa…

ernesti

aika pesukonemainen on tuo välityskin. respec!

Eka, joka huomaa virheen, on fillarinörtti:

(*ttu nää img tägit toimi taas)