Fiksisanasto

^^Näin on, itse puhuin siis teräsrunkokontekstissa, esimerkkinä noi dosnon muhvit.

On ne teräsrungotkin nykyään useimmin hitsattu juotetun muhvirakenteen sijaan. Jos puhuu poikkeuksista, kantsii selventää mistä on kyse.

irl.
voi “vanne”
voi “keskiö”
voi elämä

Isi, mitä on sojotus?

Samps - 17:08, 29.1.2015 » Iskin googlen reverse-imagehakuun ton ihanan värisen pöörän ja päädyin tommoseen bikeon.tumblr.comiin. Ei ollu ihan worksafe.
Äiti, mikä on kalkaduuna? Isi tietää, mut en uskalla kysyä siltä enää.
marlon - 8:24, 1.12.2011 » [b]Kalkaduuna[/b] Tämä uni tapahtui saarella Ruotsin ja Suomen välisellä merialueella. Olin saapunut saarelle Bakfiets - gargollani ja siellä oli myös eräs polkupyörälähetti joka muistutti etäisesti nuorempaa Pelle Hermannia. Lähetti piti saada jostain syystä nukkumaan...
makoku - 12:47, 10.5.2016 » Missäs tää klassinen [b]kumpu[/b] taas olikaan? Jos tentistä ehtisi mukaan.
Kaisaniemen puiston pohjoisnurkassa, elikkäs [täällä](https://www.google.fi/maps/@60.1763222,24.9420181,3a,75y,39.6h,82.95t/data=!3m6!1e1!3m4!1seYSStYHtt8i1MHbkeyTIAw!2e0!7i13312!8i6656?hl=en).

Nippelin kutsuminen ryyniksi mitä mieltä?

Kuulin tämmöisen ekaa kertaa kaverilta, joka oli ollut töissä Suomen Puolatehtaassa, ja siellä sana oli ollut yleisessä käytössä.

Groucho - 15:58, 11.6.2018 » Nippelin kutsuminen ryyniksi mitä mieltä? Kuulin tämmöisen ekaa kertaa kaverilta, joka oli ollut töissä Suomen Puolatehtaassa, ja siellä sana oli ollut yleisessä käytössä.
Son leikki kaukana, kun pitäis postaa perjantai-illan pienet topicciin ja ryynit leviää lattialle.

Half link: puolilenkki

https://d38a5rkle4vfil.cloudfront.net/image/images/54/5496123601.jpg
Koulukaverilla oli muuten moiset lumiketjut OG jopossa. Sillon ku oli vielä talvella lunta.

Törmäsin tämmöiseen väitteeseen, että brittien itsensä mielestä “BSA”-keskiö ei ole ollenkaan BSA vaan sitä nimeä pitäisi käyttää jostain arkaaisesta standardista, mitä missään nykypyörässä ei ole. Ainakin vaikuttaisi siltä, että Shimanon speksissä UN55:lle ei moista kirjainyhdistelmää lue, eikä CRC:n, Evansin, Wigglen saati SJS:n tuotekuvauksissa. Saksalaiset, italialaiset, ranskalaiset ja tietysti suomalaiset myyvät BSA-nimellä.

Onkohan tuossa ollut nuijasotien aikaan painovirhe oikeassa julkaisussa oikeaan aikaan?

Kyse varmaan Birmingham Small Arms ja British Standard Cycle -lyhenteiden erosta, jos niistä aletaan pilkkua viilaamaan. ISO-standardin kierteet olivat alunperin Birmingham Small Armsin luomuksia.

https://www.sheldonbrown.com/raleigh26.html

Lisäys: Joskus siis saattoi olla olemassa tuon Birmingham Small Armsin valmistama keskiö eli ihan varsinainen BSA-keskiö. Vaikka sellaisia ei enää ole, ovat kierteet jääneet elämään nykyisiin standardeihin.

sb = skateboarding

tiiätteko mitä kotihiiri tarkoittaa?

kymmenen pistettä oikein arvanneelle

sinua?

Kotihiiri (Mus musculus) on pieni ihmisasumusten ja varastojen liepeillä viihtyvä jyrsijälaji.

Eikö se kotihiiri oo semmonen vähä parempi hiiri mitä ei oteta läppärin mukana töihin/kouluu?

avaisko joku mulle vähän mitä meinaa ilmaus bro-pro?

Eli eteenpäin slouppaava vaakaputki mutta 700c etukiekko toisin kun alkuperäisissä “lo-pro” pyörissä joissa on pienempi kiekko edessä.

lo-pro:

bro-pro:

aivan aivan! onks noi lo-pro setit sit kunnon radottajille ja bro-pro sit tollast streetcred kampetta?

Taitaa molemmat olla nykyään fixie street cred -osastoa, ei tommosella geolla oo kilpaa ajettu pariin-kolmeenkymmeneen vuoteen. Nähdäkseni siis tuonsorttisella geolla ei ole vuonna 2021 muuta funktiota kuin näyttää rajulta. Ja silloin onkin parasta vetää ihan päätyyn asti eli 650C eteen eikä mitään välimallin ratkaisua.

joo kyä se on pitkä päätyyn ja maalille karvaan ei mitää trikkailua enää siinä kohtaa tiäksää

Bilteman p-clamp: Oikealta nimeltään kumipäällysteinen kiristin.

Tai joskus jopa kaapelikiinnike kumisuojalla.

Tai pelkästään letkunpidike.

4 Likes