Fiksipihvi

  • Rispektit läheteille, ilman teitä paketit ei kulkis, ja mulla ei ois mitään havaintoa fikseistä joilla on siisti ajaa, laukuista jotka on helvetin käteviä, en ois päässyt ajamaan helvetin siistejä älläreitä enkä tietäis että fillarointia voi harrastaa ilman että treenais sukkikset jalassa ja että urheilujuoma tarkoittais Dexalia eikä kaljaa. Mut fiksi ja laukku ei tee musta lähettiä.
  • Rispektit ajomiehelle, kumiluodille ja kaikille muille kaupoille jotka toimittaa järkevää kamaa meille pyöräilijöille, samalla kun kansa huutaa 64-vaihteisia etu-, taka- ja keskijousitettuja yhden koon fillareita satasella.
  • Rispektit yksivaihde.netille yksinkertaisen kauniita fillareita rakastavien tutustuttamisesta toisiinsa.
  • Rispektit kaikille jotka ajaa. Se on tärkeintä, ajoi sit kilsan tai kolmesataa päivässä, vaihteilla tai ilman, DH:ta tai maantietä, mummiksella tai ratapyörällä… Pyöräily on se mistä tässä on kyse. Se on sit toissijaista onko chrome siistimpi kuin reppu, aerospoke siistimpi kuin mavic open sport, fiksi siistimpi kuin vapaa, campa parempi kuin shimano, fox parempi kuin manitou ja pillifarkut siistimmät kuin sukkikset.

Moikataan kadulla.