Fietsen op maat:in ROM-pedal "keinukampia"

No niin, kiinnostuit saletisti!

Alkuun kuitenkin kerrottakoon, että kyseessä on esimerkiksi polven kuntouttamiseen tai protetisoidulle henkilölle tarkoitettu apuväline, joka pienentää kammen lyhentäjän tavoin jalan tekemää kierrosta, pienentää fleksiota ja salliin täyden ekstension. (Ks. Googlesta, en osaa paremmin selittää)

Eli summa summarum: tämän avulla voi vähentää polven taivutusta polkiessa ja tarvittaessa pikkuhiljaa nostaa sitä ylöspäin kun polvi soihen tottuu.

Eli jos sinulla on tuttuja joilla on leikattu polvi tai sääriamputaatio oikealla, sekä hirveä hinku polkea, tässä voisi olla ratkaisu!

Minulla olisi myynnissä oikealle puolelle kahta eri mallia, ensimmäimem on kuntouttamiseen tarkoitettu ROM recovery, joka on ollut käytössä normi tunturin kuntopyörässä.
Mukaan kampeen sopiva pedaali. Ks. kuvat alla.


Toinen artikkeli on ROM-pedaali, joka on tarkoitettu periaatteessa sähköpyörälle, mutta oli käytössä tavallisessa 8-vaihteisessa kaupunkipyörässä.
Tästä en nyt löydä tuoretta kuvaa, mutta laita tulemaan mikäli kiinnostusta on!

Kysesten kampien hinta uutena 199€ +(lähetys), minä pyydän 150€/kampi tai tarjouksia.

Kyseessä on siis edesmennelle puolisolleni kuuluneet kamppeet. Hän oli sääriamputoitu ja käytti ROM pedaalia pyöräilyn apuna, sillä proteesi ei välttämättä taivu tarpeeksi nomaaleille kammille.
Valitettavasti hän ei ehtinyt kuluttaa kampia kauhean pitkään, joten ovat hyvässä kunnossa.

Tuotokset ovat tarjolla Espoossa Saunalahden alueella.
Voin tehdä kauppoja pks-seudulla ja tietty postin avulla.

-Derssoni

2 Likes

Vieläkin kauppaan, tästä pukin konttiin polvivaivaiselle!