Favo T-Roller 56

Marlonilta kävin tänään hankkimassa tuon Favorit Sport rungon
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs147.ash2/40689_417188887953_823527953_4547214_7250546_n.jpg

Pitihän siihen sitten koettaa heti vähän palikoita “ihan nopeesti”.
Jotain tällasta tästä varmaan tulee:


tunnelmavalaistus


Ai nii, ja tietty juomateline rankemmille nousuille ja etapeille.

Jotain tommosta…

Sitte vähän kuratopparia ja muuta. Olin ajatellu viedä ton puhallettavaksi ja jauhot päälle mutta nyt en ole ihan saletti. Aika hieno väri ja jotenkin sympaattinen. Ei Vittu! duuniinkin pitäisi aamulla mennä.

Komee on! Erityisesti etupakkarinsa.
(Itselläni on isoisältä peritty rumanvärinen Tunturi Påp, jolle ajattelin tehdä jotain vastaavaa.)

Mitkä renkaat tuossa on alla ja mistä?

Ei hitto, työt pakottavat mutkin tuonne sateeseen sotkemaan…

Kookas pakkari muistuttaa omavalmistetta lukuisten maalikerrosten johdosta, olisiko jostain armeijan pyörästä. Tein tommosen nopean virityksen että saa vähän käsitystä mutta vähän vahvistamalla tuosta saattaisi saada ihan kestävän, ja pikakiinnityksellä.

Kotkassa tekee joku liike hiekkapuhalluksen ja jauhemaalauksen rungolle 50e - ihan kohtuuhinta vrt. nitromors, puhdistus, 2-3 spraykannua ja useampi työtunti.

Renkaat on Schwalbe Delta Cruiserit 40-700, saa ainakin Pelagosta 20e zippe. Toiset hyvät kermanväriset on Spezialized Infinity creamit 35x700, niissä on skidisti enemmän kuviointia. Neki on 20e Okkan Pyörähuollosta Larusta.

Kuinka kapeaksi voi stonga mennä? Tästä ei viiksi/bullhorni enää kapene - voi keskittyä olennaiseen ja hipsterit kattovat kateellisina perään. Tosin williamsburissa tai missä lie todelliset edelläkävijäpillipiiparit on tietysti menny jo tostaki ohi ja stemmistä jököttää vain yksi kahva ylöspäin - pyörää ohjataan ikäänkuin joystikillä…