Fast Friday - Seattlen fiksikeskarit

http://fastfridaymovie.com/images/DVD.gif
Sainpas juuri suoraan Seattlesta paketin ja heti löin DVD:n pesään. Tilasin leffan sillä ennakkotiedolla, että kyseessä on Seattlen fiksiskenestä kertova dokkari, joka sisältää mukavassa suhteessa ajamista ja fiilistelyä. Kiitos Jussin blogin tästäkin ajankohtaisinformaatiosta!

Ja sitähän se olikin. Lyhykäisyydessään Fast Friday on tosiaan Seattlen poikien fiksikeskarit ja dokkari kertoo sessioiden/kisojen kehittymisestä ja yleensäkin ko. alakylttyyristä. Mitään uskomattoman päräyttäviä temppuja elokuvassa ei paukuteta yhteen putkeen ja paljon aloittelijameininkiäkin näytetään.

Keskareihin vois napata ainakin peleiks u-lukkojen keräilyn ja trackstand-twisterin. Myös semmoinen pienen radan sopiminen ja sekkarikellotus vois olla hauskaa. Jos kiinnostaa, niin multa voi kysyä dvd:n lainausoptioista.

Pitäiskö napat jostain videotykillisetä baarista ilta ja väijyä toi screeniltä keimoa siemaillen?

Veikkaukseni on, että ratapyörillä kikkailu kiinnostaa skeittaustakin vähemmän normaalia baariyleisöä.

totta. mut tuskin se häiritseekään…

Mutta kohta joku mainitsee Punavuoren Ahvenen ilmaisen yksityistilan ja mahdollisesti yksivaihde.netin pikkujoulut ja kauden päättäjäiset ehkä ekojen yhteisön nimissä järkättyjen lälläreiden päätteeksi? Kuka mainitsisi moista???

Pikkujoulut ja kauden päättäjäiset samaan aikaan heti ens viikonloppuna? miten olis? Punavuoren ahvenessa on kuulemma ilmainen yksityistila.

pitäiskö eka juhlia yksivaihteen melkein puolivuotispäivää? pikkujoulut sitten erikseen heti perään.

ja onhan noita leffoja enemmänkin, mulla on esim. Bootleg Sessions tässä koneella.

Ei unohdeta Quicksilveriä ja Kevin Baconia. Vai alkaaks teosto tai joku vittuilemaan, jos sen katsoo baarissa?

Jos saatte jonkun hyvän päivämäärän sumplittua niin meikä saattais tulla piipahtamaan hellsingin päässä tuon MASH SF:n kanssa.

tuipe - 8 hours ago » Pitäiskö napat jostain videotykillisetä baarista ilta ja väijyä toi screeniltä keimoa siemaillen?
Pitäisi! Beefin omistaja tai toinen niistä on jo näyttänyt niiden mestassa Mash SF ellen muista ihan väärin. Niillä vois natsaa - Oki vois kysästä... uh?

Mashmarket Helsinki myi Mash SF DVD:tä ja piti Beeffissä Suomi-ensi-illan viime itsenäisyyspäivänä. Niko järjesti, mut Oki varmasti tietää paremmin. En itse kyennyt paikalle, kun piti katsoa linnan juhlia.

joo mä voin soitella mr. wgb:lle, jos vaikka ens keskiviikkona klo 20 päästäis screeniltä katsomaan keskareiden jälkeen? kymmeneltä siel alkaa jotku pippalot luonnollisesti eli ennen sitä pitäis homma hoitaa. ilmoittelen miten käy.

^sopii

oolrait, caps lock päälle:

KE 27.8. @ WE GOT BEEF KLO 21.00

ehditään kuudesta ysiin keskareiden merkeissä pyöriä paikassa x ja sit kokoonnutaan ysiltä katsomaan toi leffa. kymmeneltä siel varmaan aloittaa joku dj, mut eiköhän toi leffa tunnissa oo ohi?

tää on siis pihvin puolesta lyöty lukkoon, mut käyhän kaikille? jos käy, niin ei muutaku huhumylly kiertämään.

ei hassumpaa. listaan tuonne tapahtumiin ja silleen. feisbuukkieventtiä ja mainintaa bc:n foorumille vois miettiä.