ESB

Poolopyöräprojekti 2012 muuttui lumen vallatessa jälleen Helsingin talvihölmöpyöräprojektiksi. Runkona 14bikeco:sta ostettu esittely ESB, hieman ruosteessa ja muutamalla lommolla varustettuna. Keula tuli kauppaan mukaan. Kiekot pihistetty vaimon pyörästä jotta sai alle leveet kumit ja kaikki muut osat kierrätyskamaa jota löytyi kaapista. Ketjulinjan kanssa vielä säätöä - 42t hieman iso tuohon runkoon.

Taustalla tähän versioon palstalla olleet vastaavanlaiset projektit. Keväällä muuttunee varsinaiseen käyttötarkoitukseen hankittuun setuppiin.

Näin sattumalta kuvat yksvaihteen flickr-groupissa ½tuntia sitten. Meinas tulla ‘trouser accident’… Hieno!

no nyt! OooGees!!!

Kyllä eilen vitutti, kun vaalivalvojaisista siirryttiin vaimokkeen piikkiin lähi pubiin voitonmaljalle ja tämä jalo tuote on siirretty talvikaudeksi pois hanasta. Sori OT.

nykytrendien mukaan AMA-ketju ilman voimansiirron ketjua!

^ ei ole AMA, vaan projektit :wink: Kunhan saan ajokuntoon laitan päivitystä sekä kuvamuodossa, että miltä tuo tuntuu ajossa.

Tää kowa. Dibs jos myyt koska ei bmw.

Ihan vitun siisti peli. Häkillä tavataan.

SNIKT!

Hell Yeah!

raakaa voimaa

Bisse kiinnosta, joku on purrut sun satulaa ja vähän on jyrkähkö ohjainkulma… eiku ainiin ei keskeneräistä saa AMAilla (VMAilla).

Sorppa.

Saa AMAilla, mun pyörät tuntuu muutenkin olevan jatkuvassa projektivaiheessa. Satulan söi pääasiassa pasilan hääki ja samaa mieltä ohjainkulmasta, saas nähdä, kun pääsee tyyppaamaan.

joko spacesasit?

istuiko ketjulinja?

Tää on kyllä hieno! Jos haluaisin barspinzpyörän niin varastaisin tän…eiku.

http://www.operatorchan.org/n/arch/src/n130617_chuck-norris-thumbs-up.jpg

Pyörä duunissa niin huomenna pääsee tyyppaamaan.

On muuten joitain erikoisia ratkaisuja geometriassa. Takana on alhaalla haarukassa leveyttä 55mm paikkeilla, mutta ylhäällä jarrusillan alapuolella 49 kieppeillä. Niinpä fire crossien kanssa on melko tiukkaa. Tuo alaosan leveys taas ahdistaa ratasta, joka ajaa ketjulinjan ulos. Runko on suunniteltu nykytrendien mukaan 26 tai 28seille kiekoille eli siitä ilmeisesti syntyy tuo yhtälö.

Outoo, kun vois kuvitella, et ylhäältä se ois iisimpi vetää leveeks, niin miksi niin ei ole tehty. Tedillä ollu varmaan liikaa ganjaa parrassa siinä vaiheessa.

Ketjulinjan korjaukset meni sitten pieleen, kahden millin spaceri rattaan taakse ja ratas kiinni. Lukkorenkaalle jäi sitten vähän naftisti kierrettä, kiristin varovasti paikalleen ja sitten, jos vielä ihan vähän kireämälle - tuli sitten korkattua ensimmäisen kerran kierteet navasta. Laitoin tänään ilman spaceria paikalleen ja kävin testailemassa. Hauska peli, ajotuntuma on todella vakaa. Voisi luonnehtia intialaiseksi taistelunorsuksi - niistä tuli dokkari tänään aamulla.

Muutama kuva lisää flickerissä

Intrnt phamez:
http://prollyisnotprobably.com/2012/01/beautiful_bicycle_kims_esb_win.php