Ekat Valot

Summittainen koti/työ sijainti ja missä kohtaa sulla on ekat valot?

Ite pääsen vakiokommuutilla noin 7km ennenku on Ekat Valot

2 Likes

50m

kilsa

ehkä 300m

~2,1km

Ei oo välttämättä ollenkaan valoja. Matkaa noin kahdeksan-yhdeksän kilsaa Länsi-Helsingistä Kallioon. Joissain reiteissä ekat valot Näyttelijäntiellä siinä PHYKin kohdalla, joissain Eltsun Nesteen kohdilla.

n. 3 km, mut ne on aika kiltit ja lisäks ne voi kyl kiertää.

Pääasiallinen työmatka on Myyrmäestä Kamppiin, ekat valot Tukholmankadulla ja tokat Marian sairaalalla.

Toisen toimipisteen työmatka on Myyrmäestä Tapanilaan, ei valoja.

1,2km ja toiseen suuntaan 700m. 10-13 valot reittivalinnasta riippuen 7km matkalla.

Oman kadun päässä mapsista mitattuna about 140m. Alppila-kaisaniemi välille mahtuu valoja :pensive:

990 metriä. Mut jos teen pari fiilistelykoukkausta, niin 20km työmatkasta tulee 21km työmatka, eikä yhtään liikennevaloja Koivukylän ja Etelä-Leppävaaran välissä. Mut normaalina “ajan vaan helpointa reittiä” päivänä valoja on 7 kpl. Voi olla 8 kun en oo käyny työpaikalla raitiotien valmistumisen jälkeen.

Töihin mennessä 3,6 kilometriä. Palatessa tuun reittiä missä 8,7 kilometriä.

Kotoa 500 m, töistä 30 m.Molemmissa päissä saa ajoradalla tykitellä paljon pidemmälle ennen ekoja valoja :innocent:

700 m.

kotoa (Toukola) töihin (Kaisaniemi) päin taitaa olla n. 3,7 km ekoihin valoihin (Pääskylänkatu/Sörn.rantatie), toiseen suuntaan n. 8,125 metriä.

Pystyn ajaa koko matkan töihin ilman yksiäkään valoja. Ja melkein koko matkan hiekkapintasta kevyen liikenteen ulkoilureittiä, niin kauan ku ei oo latuja ajettu. 5/5. Matka 5 kilometriä.

Eipä ole minullakaan valoja haittaamassa etenemistä.

2700m jos en pääse sniikkaamaan jostain kohtaa toispuolle katua autoliikenteen välistä, 3800 muuten.

Lähes koko 8km pääsis kyllä ilman valojakin jos haluaisi vähän kiertää, mutten yleensä jaksa. Valoissa on kiva vetää henkeä :slight_smile:

Just nyt taitaa Veturitien remonttitilanne olla sellainen että selviää Mäkkylä-Helsingin Keskusta -välin radanvartta ilman yksiäkään liikennevaloja :flushed: normaalisti pitää joko Veturitie tai Firdonkatu ylittää valoristeyksessä.

Harvemmin poljen koko työmatkaa, mutta mennessä ekat valot osuvat noin kilometrille 21 ja palatessa kilometrille 4. Koko matka olisi ehkä ajettavissa ilman valojakin, mutta siitä tulisi useampi kilsa lisää matkaa, pölhöä kiertelyä ja ikäviä korkeuseroja.