Eka kerta

Lyhensin etuhaarukan ruotoputken oikeaan mittaan. Koko prosessi sujui helposti ja kesti kokonaiset 10 minuuttia, kun oli ensin melkein vuoden kerännyt rohkeutta.

Liuotan juuttunutta satulatolppaa irti natriumhydroksidilla. Keskiön kautta näppituntumalta sopivan vahvuista seosta sisään (ja ohi, ja huonosti tiivistetystä tolpan päästä vähän ulos). Nyt käy kohina parvekkeella ja höyry nousee, saa nähdä mitä tapahtuu.

Esanssi - 20:38, 16.4.2014 »
Groucho - 20:29, 16.4.2014 »
Esanssi - 20:15, 16.4.2014 » Ja myös ensimmäistä kertaa jäin vapaarattaalle kakkoseksi. Tunnin ähisin ja kiroilin sen kanssa mutta se on ja pysyy kiinni prkl. Hyviä vinkkejä irrotukseen otetaan avosylin vastaan...
Lisävarsi jakariin tai ruuvipenkki?
Ruuvipenkkiä ei löydy mut jonkun lisävarren sais varmaan kehitettyä jostain putkesta ehkäpä. Ähersin myös räikällä enkä jakarilla joka näin jälkeenpäin ajatellen voi olla jo virhe sinänsä. Ei pysyny avain kiinni kunnolla.
Sovitin ite just tänään (ekaa kertaa) jakaria imurin putkeen. Ei mahtunut, kun oli liian paksu varsi.

Aamulenkillä asuinkumppanini kanssa harjoittelimme ekaa kertaa peesaamista ja vastatuuleen ajoa järkevällä tavalla. Tiiä sitte tuliko tekniikkaan parannusta juuri muussa, kuin roiskimatta niistämisessä.

Ketjujen kulumista ja venymistä olin aiemmin tarkkaillut vain fiiliksen, äänen ja kilometriarvion perusteella, mutta viime viikolla Rapumies pisti mulle ketjuostosten kylkeen semmoisen kätevän mitan jolla oon nyt siis ekaa kertaa elämässäni ihan oikeesti tutkinut ketjujen kulumista. Ja todennut että pitää käydä Kivenlahdessa hakemassa uus satsi ketjuja.

#myyntimies #tarpeenluominen #upsales

Laitoin kameran kii pyörään.

Maanantaina ekat f2f ebay kaupat lontoossa.

inforest - 22:53, 16.4.2014 » Laitoin kameran kii pyörään.
Taidan viimeaikaisten tapahtumien valossa tehdä saman. Tai ehkä kypärään.

kaikki on jo nähty

47x17
huhhu ja ei vielä. takaisin 47x19 heti kun jaksaa.

Just availin ekaa kertaa kierteettömän ohjainlaakerin ja vaihdoin jopa uuden keulan kaverille lainaamaani fillariin. Jäi hiukan huolestuttamaan kun uudessa keulassa oli melko lyhyt ruotoputki, mutta stemmin clamppi oli kyllä niin järkyttävän kokonen että ei se kai niin tarkkaa ole.

Paljonko jäi lyhyeksi?

Kasasin juuri kiekon ekaa kertaa ilman ohjeita.

FSA olikin oikukas partneri, joten meni ahead-irtokuulalaakerineitsyys. Hyvin pyörii poolopyörässä kaikesta huolimatta.

tässä just pohdin että mitenkähän tuohon 720milliä pitkään bakfietsin takimmaiseen “keulaan” vaihtais kingin laakerin paskeen tilalle. Kupinpoistotyökalun sekä rautakangen avulla varmaankin kuppi ja kooli veks emäputkesta. Koolin saa varmaankin jollain naputtelemalla veks ruotoputkesta mutta entäs uuden koolin junttaaminen ruotoputken “kruunuun”, uuh…

Eilen eka kertaa maalasin rungon akryylispraylla. Aika tota noin, haastavaa mutta toimivaa.

Mulla muuten Ilkka on pitkä kierretankoprässi noiden kuppien jeesiksi. Koolin lyöminen onkin sitten juttu…

ilkka mites joku tämmönen, jossa yläpää asennushävelistä auki:

Otin eilen poolopyörän tangonpään koko painollani alavatsaan, onneksi ei menny genitaalit eikä tullu näytepalaa koska päätytulpat. Eipä oo tommosta haveria ennen sattunu. Kipeä, voin sanoa. Mutta elossa. Siitä hyvä fiilis.

E: niijoo ja ekaakertaa omassa käytössä kainalosauvat

unohtu mainita että kierretankoprässi on kyl olemassa mutta peten linkkaamaa työkalu ei vielä ole… ebay, netti, lbs…paypal, kortti sulaa…