Edullisia kumeja?

Mistä niitä saa? Onko hyviä kokemuksia?

Pyörätohtorilla on ollut Schwalbea pistosuojattuna, taittuvana ja taittumattomana ihan ok hintaan.

Edit: ainiin, Pyörähuollossa oli 23-millistä armadilloa hintaan 28 euroa tsibbe. En tiedä onko edullinen, mutta nakki tuntuu pomminkestävältä.

sanokaas kannattasko noista tohtorin valikoimista valita 30€/pari luokasta Blizzardit vai Neo Prot?

Ja oleellisempi kysymys: keltaset vai siniset, jos Blizzardit. Siirryin itsekin juuri ajamaan 23 millisillä, joten värioptio on auki.

Noi neo prot on käsittääkseni kilparenkaat, eli niiden pistosuojaus on kevyempää sorttia renkaiden keveyden vuoksi. Jos sitä ylipäänsä on. Sport ja se normi suojattua, ja hinnat näyttäis olevan samat.

Keltaisessa lika näkyy herkemmin, joten kannattaa pitää mielessä. Punainenkin paskaantui vartissa.

Mistä edullinen 28mm kumi? Joka tietty kestää skidausta ja rullaa ja on pistosuojattu ja silti sikakevyt…

Annankadun Urheiluaitassa on Schwalben Delta Cruiseria. Painosta en osaa sanoa mitään, mutta vaikuttaa ihan kestävältä. Mulla on nyt kesän aikana mennyt kerran puhki, tosin renkaaseen upposi hieman neulaa ohuempi teräslastu. Muuten renkaat on kestäneet ihan hyvin.

Renkaat ovat tällaiset:
http://users.tkk.fi/~sjt/schwalbe.jpg

edit: Ja hintaa on 19e/kpl.

Olisiko arvon yksivaihdeihmisillä tietoa mistä voisi löytää varimaailmaltaan tämänlaisia kumeja avovanteelle ja koossa 23-622 tai mielellään 25-622? Vanhemmissa maatiepyörissä yleisesti nähty värimaailma. Projekti huutaa renkkuja alleen. Mielellään jos vielä helsingistä löytyisi. Panaracer Pasela näyttäis olevan wiggle:llä aika lähellä, mutta vaikuttaa painavemmilta kuin vanhassa Kuningaskulkurissani olevat vastaavat. http://www.rivbike.com/images/products/full/0000/1579/RAMSV.jpg

dpstyles - 20:19, 14.10.2009 » Olisiko arvon yksivaihdeihmisillä tietoa mistä voisi löytää varimaailmaltaan tämänlaisia kumeja avovanteelle ja koossa 23-622 tai mielellään 25-622? Vanhemmissa maatiepyörissä yleisesti nähty värimaailma. Projekti huutaa renkkuja alleen.
Joskus olen itsekin etsinyt samantapaisia kumeja. Ensimmäisenä tulee mieleen Panaracer Pasela ja Michelin Dynamic. Testattuani Michelinejä ja totenut niitten olevan aivan surkeat (läpiskidattu parissa viikossa) sirryin Contin Gatorskineihin. Onhan niissä Gatorskineissä hieman ruskeaa sidewallia...

Panaracer Paselaa on monenmallista, ja kevyin niistä on se taiteltava malli (siis folding, enpä muuten tiedä miten tuo suomennetaan). Sitä saa muistaakseni ainakin SJS Cyclesistä, hinta on aika kova mutta postikulut toisaalta pienemmät verrattuna ei-taiteltavaan. Itselläni on noita muutamassa pyörässä, ovat varsin kestävät ja niissä on huomattavasti parempi pito ja aivan erilainen kuviointi kuin Michelinin Dynamiceissa. Skid-kestävyydestä en tiedä kun ei ole tarvetta skiddailla (enkä osaa).

Muita skinwall-malleja on ainakin Veloflexillä, Dedalla ja touring-osastolta Grand Bois -merkillä. Näkyypä myös Tohtorilla olevan tuota Schwalbea vaaleasivuisena.

Onpas hieno rambouillet!

Uusista renkasita esim. noi fyxation valkokylkiset voisivat sopia tyyliin.
ks. http://www.fyxation.com/blog/fyxation-saddles-and-whitewall-tires
Ovat tosin 622-28, eli paksummat kuin mitä hait. Mulla ei oo näistä omakohtaisia kokemuksia, eli ominaisuuksista en osaa sanoa juuta enkä jaata.

^fyxationit on n. 25 mm leveät.

Mites, mitkä olis mahdollisimman kevyet ja hyvin rullaavat läskimmät kummit, 32-35mm?

Mä ostin vuosi-pari sitten Vuosaaren pyörähuollosta ruskeakylkiset, oisko ollut Nokian Roadiet 25mm leveinä. Perusrengas kevyellä pistosuojauksella.

vaikeaa on löytää ruskea/beige sivullisia renkkuja, mutta kiitos IVAN, tilaamalla saa. Ainoa ongelma että SJS:ltä postimaksut maksaa yhtä paljon kuin itse renkaat! Foldit on sitten itse renkaina 15e kalliimmat, joten ei silläkään vaihtoehdolla säästöä tule.

Menishän tuohon 4seasonkin tyylinsäkin puolesta. Se olis ainakin hyväksi todettu ja löytyy myös 23mm leveenä. Löytyis varmaan jostain paikallisestakin.

http://www.sjscycles.co.uk//images/products/998panaracer_xl.jpg
Tämä on juuri oikeaa värimaailmaa. Jos joku löytää paikallisista pyöräliikkeistä…helsinki-tampere-lahti akselilla. haen pois.

edullisia, hieman isompikokoisia beigekylkisiä 32mm:stä eteenpäin pistosuojauksen kera saa biltemasta 9e.

32 eteenpäin löytyy, nyt haetaan 23 tai mielellään 25 koossa.

michelinin dynamicit 20-32mm CRC:stä alkaen alle 9e kipale ja varmasti pitäisi Suomestakin saada misukoita myyvistä puljuista.

Panaracerit tulossa Wigglestä. Dynamicit oli turhankin isoilla urilla. Ei nättiä=)