Dear Eki - Lääkäripalsta

Labrat ja kaikki täysin kunnossa. Kai se myönnettävä, että ehkä tässä on päässyt pääsemään ylirasitustila päälle parin kolmen vuoden aikana, jota ei korona ainakaan helpottanut. Ohje oli irrottautua välillä töistä ihan kunnolla. Pitää yrittää.

5 Likes

Meet viikon bikepacking-reissulle metsään mököttämään. Jos joku vastustelee että ethän sä nyt viikoks voi vaan hävitä niin lääkärin määräykseen voi aina vedota.

4 Likes

Tämmöset piuhojen toisiinsa kiinnittämiseen tarkoitetut tarrahommat tuli ekana vastaan. Hyvin tuntus toimivan!

2 Likes

Spikepolo: Spike Polo | Oulu

Tarjoiluehdotus:

1 Like

Toi olis ollut hyvä oman kyynärsauvaperiodin aikana. Tuli vaan sit vedettyä riskillä eli kun en ajanut, niin pyörä toimi tukena.

Toki tällä taktiikalla ei nyt vaikka kauppaan tai baariin mennä, mutta niihin oli muut välineet.

1 Like

kukaan ei multa kysyny, mikä onkin hyvä, kun en mitään tiedäkään, mutta jotenkin tuli ylikunto mieleen. toivottavasti helpottaa pian.

2 Likes

Joo, pohdin samaa, mutta tossa oli siis verikokeissa joku merkki infektiosta olemassa ja lääkärit tukeutui siihen. Taitaa jäädä mysteeriksi.

Itseasiassa kun miettii, niin kyllähän tuo on ihan mahdollinen syy. Pitänee käydä konsultoimassa lääkäriä vielä kertaalleen.

1 Like

onko porukalla ollu semmosta sensaatiota että päässä ois mentolia/pää on puutunut siitä että syrjäytyy himassa sohvalla samassa asennossa päivät pitkät, niska mutkalla? en oo erityisen huolissani mistään ja ergonomiaa ja eksersaissia pitäs edistää anyway mut kinostaa koska en oo koskaan kokenut mitään tällasta. kestäny muutaman kuukauden.

jännityspäänsärkyä ollu kanssa tässä tai näin tulkitsen vaikka noi päänsärkytyypit on vähä tulkinnanvaraisia. whiplash oli kesällä joka on parantunut kiitettävästi, erittäin harvoin selkeitä oireita 6 kk kohalla enää, mutta täs oli kans muutama kuukausi intervallia oireiden esiintymisen välillä mut mahdollisesti relaatio on silti olemassa. bentsorefloja kans lusin edelleen hetkittäin ja niistä tulee kaikkea vitun hämärää paskaa aasta ööhön.

dear eki lähteekö antibiooteilla

2 Likes

Reps tää ois kyllä kaivannu NSFW-labelin

Penslaamalla. Uskoisin.

voiks oikee jalka niinku lyhentyy tosta noin vaan?

venyttelen molempia jalkoja kuitenki saman verran et ei niitte lihaksien pitäis kauheesti eri kireyksillä olla?

e. perkule onhan se oikeen jalan takaosasto kireempi! regularin vauhdinpotkasujalka. no sitten venyttelen lisempää.

Aika herkästi lantion virheasennot ja SI-nivelen jumit tekee pituuseroa raajoihin itsellä. Osaavalle osteopaatille ym. niksauttajalle kannattaa antaa massinsa aina välillä. Jos on pitkäaikaista vaivaa, niin ei ne enää itsellä omatoimisesti aukea vaikka tekis mitä temppuja.

1 Like

itse huomaan toispuoleisista korostuvista kivuista ja jumeista että alkaa taas olla lantio virheasennossa. Sit pitäs vielä saada aikaseksi tehdä asialle jotain, vasta muutama kuukausi taas kärvistelty.

ite lopulta oon vaa sillee et kyl ne kivikaudellakin pärjäs ihan vinksin vonksin eiku hetki olihan niilläkin shamaanit

Kivikaudella ei taidettu toisaalta elää ihan niin pitkään että olis kerennyt vanhuuden kolotuksia juuri voivotella? Rooman keisarikunnassa hyvä jos rokkitähti-ikään ehdittiin ja keskiajallakin elinaikaodote siinä kolmen kympin ekalla puoliajalla

joo siis voisin tästäkin vääntää jotain mut ihan asenteella että vaikka joo virheasennot ei oo terveellisiä niin opettelen vaan olemaan kiinnostumatta kaikista säryistä aika lailla ainoa hyvä vaihtoehto ja johtaa vähempiin särkyihin

Tää ei vissiin pidä paikkaansa? Tai siis keskimääräinen elinajanodote oli joo tosi matala, mutta se johtui aivan HERVOTTOMASTA lapsikuolleisuudesta. Jos eli teini-iän yli niin oli vissiin ihan hyvät tsänssit elää seitsemänkymppiseksi.

5 Likes

Joo, olisko joku Harari ainaki valistanu, että maanviljely lyhensi elinikää. Metsästäjä-keräilijöillä oli terveet elämäntavat ja ruokavalio, niin elivät pidempään, jos selvisivät aikuisiksi.