Create bikes

Koitin searchiä mutta en löytänyt keskustelua aiheesta. Onko tietoa näistä createbikesin fillareista:

http://www.createbikes.com/

Ainakin sikahalpoja, 330 eurolla sais kotiinkuljetettuna.

Onkohan noi ihan kelvottomia?

Mitä vastaavat rungot nykyään on materiaaliltaan?
Noi oli Hi-Teniä ja ehkä ihan vähän painavia.
Ja ainakin hienoja myös!

edit: Sori lievä asiaanliittymättömyys. Sen anteeksipyytäminen on virhe #1
toinen edit: jotain bulkkipyöriä siis?

Halvalla ei tunnetusti saa hyvää…

Halvalla ei tosiaankaan saa hyvää, olen samaa mieltä. Olen matkoilla ja tarvitsen pyörän nopeasti. Huomasin ensimmäistä kertaa että uusia fixisinkuloita saa näin halvalla. Nyt ei pysty alkaa itse rakentelemaan, ja muutenkin täällä Berliinissä pyydetään aivan käsittämättömiä hintoja vanhoista maantiepyörien raadoista. Muitakin löytyi:

http://www.sebikes.com/Singlespeed/Draft.aspx

Schwinnillä on kanssa yksi:

http://www.schwinnbike.com/usa/eng/Products/Urban/Fixie/Racer/

onko ylipäänsä tietoa millasia nämä halpisfixit/sinkulat on?

Tossa lähellä olis ollu just sopivan kokonen Koga Miyatan täysin kunnostettu maantiepyörä myynnissä 450 eurolla, mutta saattaa olla vähän huono kaupunkitalvikäyttöön… muuten kyllä komea peli

edit : huomasin nyt vasta ton linkin Jussin postauksessa, en tiennytkään että fiksibisnes on nykyään tämmöistä, täytyy varmaan unohtaa noi halpistsygät…

http://unipackuk.co.uk/track-bikes_roadcourier.html

Noi kuvat oli vähän pelottavia, ja myyntipuhe etenkin.

Noi kaikki näytti olevan ohentamatonta putkea, ja aika reippaan painoisia.

Entäs toi Mongoose?

http://www.evanscycles.com/products/mongoose/maurice-cromo-2010-single-speed-road-bike-ec020881

Edit: joo, täsmälleen. Bisnestä.

Mielestäni Saksassa on ihan maltilliset raatohinnat. Berliinistä en tosin mitenkään erityisesti tiedä. Harva ebay-myyjä tarjoaa muuta vaihtoehtoa toimitukselle kuin nouto. Tossa yks markkinahintainen:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=280419792033&ssPageName=ADME:B:WNA:US:1123

Bum - 21:02, 12.11.2009 » Halvalla ei tosiaankaan saa hyvää, olen samaa mieltä. Olen matkoilla ja tarvitsen pyörän nopeasti. Huomasin ensimmäistä kertaa että uusia fixisinkuloita saa näin halvalla. Nyt ei pysty alkaa itse rakentelemaan, ja muutenkin täällä Berliinissä pyydetään aivan käsittämättömiä hintoja vanhoista maantiepyörien raadoista. Muitakin löytyi: [http://www.sebikes.com/Singlespeed/Draft.aspx](http://www.sebikes.com/Singlespeed/Draft.aspx) Schwinnillä on kanssa yksi: [http://www.schwinnbike.com/usa/eng/Products/Urban/Fixie/Racer/](http://www.schwinnbike.com/usa/eng/Products/Urban/Fixie/Racer/) onko ylipäänsä tietoa millasia nämä halpisfixit/sinkulat on? Tossa lähellä olis ollu just sopivan kokonen Koga Miyatan täysin kunnostettu maantiepyörä myynnissä 450 eurolla, mutta saattaa olla vähän huono kaupunkitalvikäyttöön.... muuten kyllä komea peli edit : huomasin nyt vasta ton linkin Jussin postauksessa, en tiennytkään että fiksibisnes on nykyään tämmöistä, täytyy varmaan unohtaa noi halpistsygät....
Jos talvipyörää haet, niin ota nyt joku sellanen johon mahtuu sitten lokaria ja vähän kuvioidumpaa rengastakin.

Sit kannattaa miettiä sitä, millasia matkoja sillä pyörällä aikoo kulkea, kuinka paljon sitä pystyy itse huoltamaan, missä sitä aikoo säilyttää. Aikooko sen tuoda sieltä Suomeen, vai hankkiutua siitä eroon lähtiessä jne.

Bum - 21:42, 12.11.2009 » Muitakin löytyi: [url=http://www.sebikes.com/Singlespeed/Draft.aspx]
Tuon teknisistä tiedoista löytyy 27.4 lbs 56cm rungolle, eli 12.4 kg. Vaikka en mistään grammajahdista niin välitäkään, niin minusta on jotenkin vammainen ajatus, että tuollainen vauhdikkaan näköinen riisuttu ajopeli, vieläpä ilman vaihteita ja muita ylimääräisiä osia, voi painaa reilusti yli 10 kg. (oma putkikameli 54cm rungolla on n. 9.5 kg henkilövaa'alla punnittuna, kun molemmissa päissä on jarrut)

Kattelin kanssa noita speksejä ja oli kyllä kaikki omituisen painavia, oma kaikenmaailman romuista rakennettu rottafixikin painaa vähemmän. Näin juuri yhden kaupan ikkunassa createbikesin halpisfillarin ja kyllä se läheltä nähtynä näyttikin tosi halvalta ja paskalta.

Kokeilin ks. fillaria vasta ikään ja hintaansa nähden ihan hyvä peli. Tietysti, ei tuo paini samassa sarjassa 2 kertaa kalliimpien kanssa mutta hintaansa nähden toimi. Kaupunki cruisailuun hyvä laite ja kohtuu hintainen. Tietääkseni tuo on täksi vuodeksi paranneltu usealta osin. Itse bongasin konkelin tuolta → www.m-ergo.fi

Halvalla ei saa välttämättä hyvää, mutta toisaalta, ei kaikilla ole laittaa juurikaan suurempia summia pyörään. Kyllähän tuota voi ajan myöten päivitellä mukavammilla snackseilla.

No itse jatkan ajoa omalla 80 -luvun maantie rottasinkulalla :smiley:

Bum - 11:45, 24.4.2010 » se läheltä nähtynä näyttikin tosi halvalta ja paskalta.
Sen lisäksi napa- ja keskiöhuoltoon saa ravata jo ihan pienillä kilsoillakin melko nopeasti. Kannattaa oikeasti uskoa, että halvalla ei saa hyvää ja pyöräkauppias ei yritä vedättää millään lailla. Kukaan ei ole nauramassa suomen polkupyörämyyntitahdissa pankkiin asti.

Onko noista kiekoista kenelläkään kokemusta? Onko hinta/laatusuhde kohdillaan? Onko mitään järkeä hankkia? Kai ne kaupunkiajoon riittäisi? Jos ei, niin suosittele parempia saman hintatason kiekkoja. Kiitos.

http://www.bike-mailorder.de/shop/MTB/Wheelset-of-the-Month/Create-Bikes-Hochflansch-Laufradsatz-blau-weiss::22267.html

Et kyl halvemmalla taida löytää kiekkosettiä jossa tulis korkeaprofiiliset kehät rattaiden (rata ja vapari), lukkorenkaan ja valkoisten (OMG) renkaiden kanssa.

Hyvyydestä en sano mitään.

^^ Vertailun vuoksi (ei kommenttia kummankaan hyvyyteen eikä mahd. paremmuuteen): Le Prince -kiekot Turusta, sis. valk. kehät ja Formula-navat, mustat renkaat, kaksi ratasta (kiinteät) ja lukkorengasta, 200 e.

Mut miettikää, Bike-Mailorderin setissä tulee mukana myös OMG OMG lukkorengas/15mm/pullonavaaja-työkalu.

^kappas missasin koko kapineen. Mut eiks noi lukko renkaat pitäis niiQ rotate FIXata, noi työ kaluthan rikkoo osat

Halon Aerorage-kiekot ovat itsellä olleet käytössä aivan helvetin hyvät. Maksaa muistaakseni £70 kappale. Painaa kyllä jonkun verran, eikä mukana tuu megamageita valkoisia renkaita.

^Aeroraget on kyl varsin vakuuttavat kapineet. Jos multa kysytään, niin mä en niitä halvimpia kiekkoja edes katselis vaikka tulis naapurin muija kaupanpäällisinä. Rahansa saa hassattua vaikka viinaan, ja silloin on kivempaa kuin paskojen kiekkojen kanssa säätäessä.

noi le prince/cuore nero/whateva-kiekot on ihan jees, jos vanteen paino ei ahdista. Navat vaikuttavat ihaan jeesseiltä.

Hoi createn omistajat! Ketjulinja pyörissänne ei ole suora! Suosittelen eturattaan siirtämistä sisemmälle paikalle… Erityisesti jos ajatte kiinteänä.