Cannondale - Handmade in USA (and other selected countries)

Punainen Saeco. Mulla oli tämä aika pitkään, mutta myin vuosi pari takaperin pois. Tykkäsin katsella sitä, mutta ajamiset jäi vähiin, kun runkoon mahtuvat renkaat ei oikein olleet enää yhteensopivat rapistuvien maalaisuusimaalaisten maanteiden kanssa.

5 Likes

Junnuna paikallinen pyräkauppa diilas Cannondaleja, yhdellä onnekkaalla oli koulun pihassa parkissa Delta V (vai Killer V) aina välillä. Good times. Ensimmäistä (ja toistaiseksi ainoaa) omaa Cännäriä piti odottaa aika pitkään.

XR800 -98, Ultegra RX yms sekalaista osaa, 40 mm kumit.
Palstan nimimerkiltä b-veli runkosettinä ostettu.
Eniten ajotunteja ja -kilsoja keräävä laite omasta pyöryeestä.

17 Likes

10 Likes


Tämä pitäisikin laittaa takaisin ajokuntoon.

12 Likes


Sattumalta oli tällainen puuhastelurakentelu loppumetreillä juuri samoihin aikoihin, kun tämä ketju avattiin. Harmi kun takarenkaalle ei ihan ole tilaa rungossa, hieman nimittäin hipoo chainstayta, etenkin mutkissa.

12 Likes

Jos ois enempi tilaa, laittasit kuitenki isommat kumit.

2 Likes

Dips

Tuo ilmoitus katosi jo, mutta “headshok headset reducer” tuotteella pääsee eroon Cannondalen hienoista ideoista.

Mää jus halusin tuolta sellaisen hienon cannondale -idean. Keltasen ilmaheadshokin jatkopaikka ny mietinnässä, eli laittaakko F400 vai koittaako et sopiiko M800

Tuossa noiden muiden viper red -cännärien jatkoksi omat, tällä hetkellä ajokunnossa olevat c-dalet.

29 Likes

Hyvä topikki. Työsuhdepyöräksi vuosi sitten laitoin kännärin topstone kakkosen. Hauska pyörä ollu!

3 Likes

3x8 XT sachs grippareilla.

Käsi ylös jos yllättää että noi one-piece kammet naksuu.

7 Likes

Omat kokemukset kännäreistä way back mutta sielhän on ehditty kaikenlaista esmes

Ehkä huoneentaulua t&k-osastolle ja huomioiden sit aika ajoin:

Tulee sitä jääkiekossakin monta hutia yhtä maalia kohti :sweat_smile:

1 Like

Minäkin ostin tänään Cannondale polkupyörän.

Renkaat vaihtui gravelkingeihin ja tankonauha vihreään. Sen verran heikko setämies olen, että taakse on saatava lisää välitystä, niinpä tilaukseen lähti pidempihäkkinen vaihtaja ja 11-34 pakka.

9 Likes

Läpsystä vaihto. Teslan perävalot vaan vilkkui, kun kännäri lähti pihasta ja päästiin hieromaan kauppaa saman myyjän todellisesta aarteesta :sweat_smile:

1 Like

Itselleni oli ihan uutta lorea, että kun kännärillä nyt olivat tehnyt kaikenlaisia polkupyöriä parikymmentä vuotta ja oppineet alumiinista materiaalina vaikka mitä, joku sai vuosituhannen vaihteessa idean, että tehdäänpäs motocross-pyörä, oikeasti amerikkalainen eikä esim. ulkomaantuontimoottoria käyttävä. Jostain syystä uusi aluevaltaus päätettiin aloittaa lyömällä esikoismalli täyteen kaikenlaisia ominaisuuksia, jotka olivat siihen aikaan ihan viimeistä huutoa, nelitahtinen ruiskukone, sylinteri “takaperin”, sähköstartti, lisäksi kaikennäköistä mitä jälkipolvet ovat pitäneet lähinnä älyttöminä ideoina. Vehje ei ollut kummoinen kun se toimi ja aika usein ei toiminut.

Cannondale-polkupyöriin tämä liittyy siten, että motocross-sekoilu teki kymmenien miljoonien tappiot ja vei koko puulaakin konkurssiin ja elinkelpoisen fillaripuolen uusille omistajille vuoteen 2002 mennessä.

12 Likes

Lähikauppaan ja takaisin -cannondale saatiin ajomalliin tänään. Pienihän se on, mutta toimii tolla matkalla niin isännälle kuin emännällekin. Etuloksua pitää vielä pudottaa alas hiukka.

6 Likes


Hauskaa ja nopeeta tän kanssa oli mutta myyntiin menee, ei ehdi elämään eurospandex-unelmia.

7 Likes

Oli kyllä tulleessaan kaiken hypen arvoinen juttu,harmi sinänsä että oli epäluotettavaa tekniikkaa.
Taitaa olla nykyään keräilykohde toi cännärin crossi.
Sittemmin Yamaha on pärjännyt käännetyn sylinterin ja ruiskutekniikan kanssa hienosti vaikka sitä epäiltiin kun tuli markkinoille.
Yamahan polkupyöristä en sitten tiedä mitään.