Brighton ja Lontoo, miniraportti

Tuli käytyä kesälomareissu eteläisessä Englannissa, pääkohteena Brighton, ja sivukohteena piipahtaminen Lontoon kautta Exeteriin.

Brightonissa valtaosa ajokalustosta näytti olevan joko jotain markettimaasturirautaa, etu- tai täysjoustolla - joukossa mukana hollantipyöriä, joitakin kippurasarvia - enimmäkseen vaihteellisia, muutama yksivaihteinen tuli bongattua, mutta en huudellut.

Brightonin mäet on muuten aika jyrkkiä ja pitkiä, en tiedä vaikuttaako tämä tuohon vaihteellisten suosioon miten.

Baker Street Bikessä oli muutama Genesis roikkumassa - ja olisko ollu joku Ridgeback kans. Aika perusmesta ainakin päältäpäin, en tiedä jos olis ennättänyt rupattelemaan, että olisko sieltä spesifimpää roinaa löytynyt jostain.

G-whizz oli kiva pikkupaikka - roikkumassa joku maantiepinarello, satkulla joku rupusempi. Chargea fixinä tarjolla. Järettömästi kiekkoja, uusia ja vanhoja, lepposa pitkätukka hoitamassa putiikkia.

Evanscyclesin myymälässä tuli karkkikauppaefekti, vaikka olikin kuin fillarianttila. Osaava henkilökunta ja hyvä valikoima. Ja edukkaahkot hinnat.

Lontoossa näkyi fiksejä ja sinkuloita aika paljon, mukavana yllärinä yksi isopyöräinen, joka kaahasi vastaan ihan sattumalta jostain puskista. Kauppoihin ei keritty, mutta niistä taisi olla joskus jossain muussa ketjussa jo puhetta.

Exeterissä oli tarkoitus lähteä kruisimaan jokivarren pubeja, mutta kuinka ollakaan sadekuurojen taajuus, tuuli ja mukavuudenhalu sitten voittivat ja säästettiin vuokrasykkelirahat real ale -kaljoihin. Devonin piirikunta on muuten panostanut paljon fillarimatkailuun, tuli pieni hinku lähteä Sitten Joskus Sinnekin katselemaan maisemia.

Muutama räpsy:
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4148.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4222.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4281.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4680.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4703.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4705.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4708.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4710.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4713.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF4846.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF5039.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF5061.jpg
http://rok.possu.org/tsyka/uk/yxvDSCF5079.jpg

-p-