Breakaway Helsinki

breakaway.cc

Premium Bikes & Rides in Helsinki.

Pyöriä vuokrataan ja ohjattuja lenkkejä vedetään. Meillä on Open U.P. Classic -fillareita neljä kappaletta varastossa ja ensi kaudeksi tulossa yksi lisää. Täällä porukalla on varmasti jo pyörät kondiksessa ja reitit hallussa, joten turha tuputtaa meidän palveluita sen enempää.

Breakaway Bike Community:

Asiakkailla on toisinaan tarpeita, joihin me ei kuitenkaan pystytä vastaamaan, eikä kaveripiiristäkään välttämättä löydy jeesiä. Olisi silti hienoa järjestää fillareita ja palvelua kanssapyöräilijöille. Välitän tänne niitä kyselyitä, joihin me ei pystytä vastaamaan. Pistä minulle pm, jos olet kiinnostunut vuokraamaan pyöräsi sitä tarvitsevalle, niin saatan teidät yhteen.

YT, Matti

hakusessa: cargo bike ( like a christiana bike) to rent in august 2019

löytyy omnium cargo, koko m

Kool. Kerron kaverille ja katsotaan jos kiinnostuu. Kiitti!

Laatikkopyörän voi lainata kirjastosta, mutta ei varmaan useemmaksi päivää.

Ulkomaanasukkaalle tuskin onnistuu, vai?

En muista minkälaista dokumentaatiota siellä vaadittiin, mutta kai sen voi joku teistä Breakawaylta lainata päiväksi, ja luovuttaa hänelle, jos ei totaalisesti riko palvelun käyttöehtoja, tai jos ette kerro kenellekään? Oletan, että teillä on joku liability-kuvio muutenkin kehissä.

Heips!

Nyt kevät-klassikoiden aikaan haluaisimme kertoa Pedal BXL:n kavereista Brysselissä.

Avautui mahdollisuus vierailla Belgiassa krossiasioissa. Samaan syssyyn saatiin yhteydenotto Karl-Heinz:ilta, jonka varmasti osa foorumin pyöräläheteistä jo tunteekin. Karismaattinen suomalainen pyöräilyfanaatikko ja alan yrittäjä. Hyvää seuraa myös illan viettoon.

Pyörämatkailua ja krossia oltiin edistämässä, mutta samalla päästiin ajamaan lenkki ympäri Flanderin. Tiet ovat kapeita, ja maantiepyöräilyn kannalta, paikoin karseassa kunnossa. Tiukkoja käännöksiä kiihdytyksineen jatkuvasti. Noustiin Muur ja Bosberg, kolisteltiin mukuloilla riittävästi. En katso kevään kisoja enää samalla silmällä. Hullua hommaa!

Huikea lenkki erittäin kohtuullisella hinnalla. Suosittelemme!

Kvg jos et tiedä tai tsekkaa meidän tai heidän insta. Jos ei kiinnosta, niin tsekkaa silti vimeosta BXL dokkari paikallisesta skenest.

Puss!

27 Toukokuuta tarvitaan fillarit 155cm ja 177cm asiakkaille. Flättipolkimilla ja palautus samana iltana. Laita pm jos haluat jeesata.

Putiikkia pukkaa! Pihlajatie 19 on osoite ja ovet on auki. Kevääseen mennessä saadaan paikka edustuskuntoon, mutta tulkaa toki jo moikkaamaan. Tuparit lauantaina 26.10. 14-22. Päivällä striimataan krossia ja illalla Johan Nyttån DJ soittaa levyjä. #breakawaygarage

lisäsin kalenteriin. onko kakkua?

Kahvelolta tulee ainakin niitä superpähkinäsuklaakinuskileivonnaisia.

mukavaa

Vois khyl

Allakkaan.

Garagella tapahtuu:

7.12. krossipeltihaastelenkki + krossiskaba striiminä 12:30
9.12. Ashtanga Yoga 18:00

Ilmot @ breakaway.cc/events

21.12. Komponenttikirppis 11-14
23.12. Fillaristeille suunnitteltu ashtanga jooga Mikko Heinisen vetämänä 18-19.15

Korona-junmppaa 21.4.

Liikkuvuutta, yläkroppatreeniä ja lonkakoukistajien hoitoa. Kaikkea mitä kasvava pyöräilijä tarvitsee. Kahvakuulat ja jumppakepit sis hintaan.

Moikka!

Garagelta Topstone viikonlopuksi (pe-ma / 135€) ja Komootista Nordic Gravel Seriesin huolella laaditut reitit. Komootin Premium-jäsenyydellä ja kännykällä pääsee jo pitkälle. Voit toki ladata reitit myös ajotietokoneelle.

Mukavampaa kuin Mallorcalla! :wink:

Varaa & maksa

Reitit

Huomenna duunien jlk lenkille. Lähtö Meikusta Garagelta ja lenkki päättyy Kaffestuganille. Vauhti noin +25kmh ja ilman siirtymiä matkaa tulee 85km.

Muitakin yhteislenkkejä alkaa taas olemaan. Tsekatakaa tuolta > https://www.breakaway.cc/grupetto