BMX -topikki

Onko jollakulla omistuksessa tälläinen BMX -pyörä? Onhan nuokin kuitenkin yksivaihteisia. Tänne voitas kerätä kuvia moisita pyöristä, omaata takaa.

Iteltä löytyy yksi tälläinen:

Mites muilla?

Meikähän on täällä melkein enemmän jakanu omaa BMX-päätä kun ns. varsinaista sivuston lajistoa. Ja aika monta käyttäjänimee on tuttuja etenkin just BMX touhuista, mutta kyseiset herrat saa itte kertoa itestään jos tahtoo.

http://www.saunalahti.fi/~n3w/cobra1.jpg
http://www.saunalahti.fi/~n3w/cobra2.jpg
Tossa ny vielä kuvat mun rassista, jotka oonkin jo tainnu aikasemmin jakaa täälläkin.

on yks rottanen, pitäis hommata uudet kiekot. osaaks kukaan vinkata hyviä osia mistä lähtee kasaa uusia kiekkoja?

Signature BMX.

Kuin Jumalan lahja tämä topic. Näitä oonki halunnu tääl nähä.

Arvostan ihmisiä jotka näillä ajaa niin kauan kun joku tulee tappien kanssa vetää parkin kivikurbeja t. Skedepoju87

Myös BMX taustaa löytyy täältä. Viime vuosina omat ajot on jäänyt vähemmälle kuin mitä haluaisi.

Useampi pyörä on ollut itsellä. Harmittaa kovasti kun tuli viimeinen myytyä pari vuotta sitten kun ei jaksanut ajaa niillä.

Viimeisestä vähän iso foto, pahoitteluni;

http://dl.dropbox.com/u/43300731/P6150391.jpg

Mikäs muuten siinä on, että nykyään valtaosa bemakseista on vailla jarruja? Itellä oli silloin 7 vuotta sitten suoralla vaijerilla pelkkä takajarru, enkä voi vieläkään edes kuvitella ajavani ilman. Ei kait mikään kenkä + rengas- yhdistelmä hirveen nopsaa pysäytä?

Sulava flouhan se. Londonmodillahan aikoinaan sai gyron kans ihan kohtuullisen takajarrunkin jos ei suoraa halunnut laittaa. Nykysin ei ehkä jaksais alkaa säätämään tollasta hommaa.

^^
Menee varmaan samaan kategoriaan ku miksi ajaa jarruitta fixillä? Emmä syytä osaa selittää, mutta viimeks ajoin jarruilla 2004 muistaakseni.

Edit.
No okei, osaanpas selittää. Yksinkertaisuus, vähemmän huollettavaa / osia. En myöskään tee jarrutemppuja, pystyn säätämään vauhtia ilman jarruja ja saan pyörän pysäytettyä hyvinkin nopeasti ilman jarruja.

Pyörä ollut aikalailla aina jarruttomana. Välillä on mukava käydä tekemässä jotakin takajarrutemppuja, mutta eipä tuo jarru tahdo kauaa koskaan kiinni pysyä. Ehkä sitten kun aloitan elämäni trailssihobona jossakin takametsissä koirani kanssa.

Tässä kokoonpano viime kesältä. Aikalailla samana pysynyt. Tai vissiin taitaapi olla tasan sama! Yhet barendit ja sisäkumi tosin meni viimekesän aikana!!!

Vittu, ihan uskomaton dartsi. 10h junamatka rollosta turkuun. Vittu nägyy. Oisin halunnut kirjoittaa jotakin syvällisempää aiheesta, mutta katsotaan myöhemmin

En oo ines skenes. Vielä. Pitäs eka keksiä jostain 1" bmx-keula.

Varmaan viimeisin kuva pyörästä. Etujarrulla!

Tosiaan omakin aktiivinen pyöräilyharrastus on alkanut tuolta bmx-puolelta, mutta harmittavan vähälle on jäänyt harrastus nyt viimevuosina. Ehkä pitäis vaan ottaa itteä taas niskasta kiinni ja lähteä rossaamaan!

-A

http://i6.aijaa.com/b/00313/10356981.jpg

Tässä viimeisin pyöräni, 2009 Fly Campillo sekalaisilla osilla.

Mulla on myös tausta näissä bmx hommissa. Ensimmäisen pyörän ostin 11 vuotta sitten ja olin mukana touhussa hyvinkin aktiivisesti vuosia. Nyt on jäänyt vähemmälle, oma pyörä on ollut palasina yli puoli vuotta (takanapa ja eturatas puuttuu). Ajohaluja on kuitenkin, ja kesällä olisi tarkoitus pistää pyörä kasaan ja opetella taas kerran temput uudestaan.

Girlpants & flow.

Tietäjät tietää. :wink:

Lanssi - 22:36, 12.6.2012 » Girlpants & flow. Tietäjät tietää. ;)
yes
Lanssi - 22:36, 12.6.2012 » Girlpants & flow. Tietäjät tietää. ;)
Oli muutama vuosi takaperin omakin slogan.

tommonen racing bmx löytyy tästä kodista tällä hetkellä
fillarointi 009