Bilteman komponentit

Ei kai näitä saisi edes kysellä, kun saitti on yksivaihde.net, mutta teen sen kuitenkin. (Ja on mulla muotipyöräkin, niin en ole ihan väärässä paikassa!)

Bilteman listalla olevista vaihtajista:

Myynnissä näyttäisi olevan Acera- ja Tourney-sarjan komponenttia. En ole aivan varma, mutta ymmärtääkseni ovat seitsemän ja kahdeksan kertoimilla toimivia. Rataspakkoja on kanssa. Ne sopivat varmaankin em. vaihtajien kanssa. Etuvaihtajia en nähnyt.

Utelen, kun kaveri löysi joltain jätelavalta Vallilasta Peugeotin. En ole raatoa luonnossa nähnyt, mutta jotain Suntourin seiskaa siinä kai on kiinni. Tuli mieleen, että koska kyseinen hemmo ei hirvittävästi haluaisi rahaa polttaa, noi Bilteman palaset olisi varmasti ihan jees mahdollisesti edesmenneiden osien paikoille…?

Clas Ohlsonilla ei taida olla vaihtajia myynnissä?

Tai sitten laitan ostoilmon palstalle ja ostat samaan hintaan hieman laadukkaampia osia.

http://www.pyoratohtori.fi/

Tohtorilla on paljon vaihde osia myynissä tällä hetkellä, kannattaa tsekkaa sen sivun ennen kun lähet ajamaan Biltsuun.

Juu, en mä sinne ainakaan ajamaan lähde – postitse ajattelin, jos sieltä mitään hankin.

Ja jää nähtäväksi, aikooko frendi tehdä sille laitteelle mitään.

mites noista bilteman 28" kiekoista on kokemuksia? Projekti puolella joku oli sellaiset ainakin kiinni laittanut. ei varmaankaan mitkään kauhean hyvät ole, mutta eivät tosiaan taineet maksaa kuin 50e yhdessä.

E: onko muuten tietoa minkäkokoinen takanapa noista löytyy? - kävin yksipäivä katsomassa, mutta en viitsinyt pakettia sitten lähteä avaamaan ja mittailemaan.

Velipojan favoritissa on ny biltsun kiekot,maksokohan (e+t kiekko,vannenauhat,sisä- ja päällikumit) euron parin yli tai alle huntin,ja hyvin noi on tossa kestäny vaikka ajoa on muuallakin kuin asfaltilla ja kuski ei o mikään pikkumies.

LRM - 20:29, 1.11.2009 » mites noista bilteman 28" kiekoista on kokemuksia? Projekti puolella joku oli sellaiset ainakin kiinni laittanut. ei varmaankaan mitkään kauhean hyvät ole, mutta eivät tosiaan taineet maksaa kuin 50e yhdessä. E: onko muuten tietoa minkäkokoinen takanapa noista löytyy? - kävin yksipäivä katsomassa, mutta en viitsinyt pakettia sitten lähteä avaamaan ja mittailemaan.
mulla on tuossa pihalla yhdessä kaverin projektissa biltsun takakiekko, josta voin mitata huomenna navan leveyden. Muutoin laatu on halpaa irtokuulalaakerillista meininkiä, mut esim kehän keskityksen sai tehtyä ihan helposti. voiskin muuten olettaa, et se napa on 135mm, kun siitä tuli otettua n. sentti prikkoja pois kaiken kaikkiaan. Ennen kehän keskitystä kannattaa siis laittaa ratas kiinni ja passailla prikoilla ketjulinjasopivaks ja vasta sit rihtailla kiekko kondikseen.

Se napa on 135 mm minunkin muistini mukaan.