BC-Hellsingin lukijat: huomio

BC-Hellsingin forumilla nimimerkki iigor kertoo seuraavaa
Hei, tämä [BC-Hellsingin] foorumi menee pian kiinni, laskutuskausi loppuu ja uutta sopimusta ei tehdä vanhan palveluntarjoajan kanssa. Jos on jotain mitä haluatte ottaa talteen, niin kandee toimia nyt. Etenkin te vanhat bc hellsinkiläiset, sähköposti, kuvat ynnämuut. Kuun lopussa otetaan iso plugi seinästä. Uusi sivusto on jo tuloillaan, mutta siitä lisää myöhemmin.

Lisähuomiona:

Lähettiarvostuspäivän ällärit 10.10 klo 20.00 Kaisaniemen kummulta. (siitä ravintola Kaisaniemen vierestä.) Osallistuminen vähintään 3e, tuotot BC:n sivuston ylläpitoon.

Paikalla saatta olla hikisiä, kovaäänisiä ja nousuhumalaisia ihmisiä, toivottavasti myös sinä!

FYI

Perskeles. En ala nyt pistämään omaa nimimerkkiä sinne lähettiboordille, niin kysynkin täältä ihan suorana OT:na, että pitääkö sinne 10-9-ajoihin ilmoittautua etukäteen?

Olisin meinaan tulossa. NiiQ.

uskoisin että sama, kuin KoFfissakin, eli toivovat etukäteisilmoittautumisia, että tietävät tehdä riittävästi manifesteja. Tärkeämpää kuitenkin vissiin viedä min. 3 € osallistumismaksua.

…paitsi ei tuossa BC-hellsingin ketjussa ole mitään mainintaa ilmoittautumisesta. Ei edes yhteystietoa, kenelle ilmoittautua etukäteen.

Sniff. Mut kenelle nämä ilmoittautumisen kyyneleet pitää vuodattaa? En oo ns. skenessä.

Ainiin, onks muita tulijoita? Kaverikuva olis kiva.

Ei tarvi ilmoittautua, hoidan reilusti manifestei… Ja eki on ainakin tulossa tai…

Häh? Olenko? Otetaan käsky vastaan ja raahaudutaan paikalle.

Khuul. Olen paikalla. Kumpuhan se oli?

Meikä ei tuu, vaikka oisin kyllä halunnu.

Minä saattaa tulla kans mukaan.

Jaaaa Upean Massiivisen jopa ennätysmäisen palkintoläjän ovat kilvoittelijoille tarjonneet www.pyörähuolto.com ja Annankadun urheiluaitta, Annankatu 22. Kiitos tukijoille, Japaaaa!!!

ja jos ei kivaa ollu, ilmoittautukoon ny.

[x] Oli kivaa
[ ] Oli ei-kivaa

Eli iso kiitos järjestäjille. Ajoin melkoisen täysii ja siltä nyt tuntuukin. Eiku se johtuukin anniskelualueen tarjonnasta.

[x] Oli kivaa
[ ] Oli ei-kivaa

Jälkipeli tosin on aina perseestä. Kevyestä reittioppaasta puuttuu “lähettioptimointi”, mutta silti aika isoja eroja tulee “oikean” reitin ja oman reitin välille… Mutta saipahan ajaa täysiä.
Ja sen yhden taksin kanssa siinä loppusuoralla alkoi jo oikeasti kaipaamaan carscratchereitä…

Kiitos Paavolle järkkäilystä, oli hauskaa! Pää oli enemmän kipeä kuin jalat.