Autotiepalvelu

Kun punkkaus- ja kimppakyytilangat on lähtenyt hyvään vetoon, niin ehdottaisin että farmari- tai pakettiauton omistajat keritessään jeesais vähän syrjemmässä pulaan joutuneita fillarikuskeja. Mua on pari kertaa jeesattu kyydillä tai tarvikkeita tuomalla. Pari kertaa olen noutanut tielle jäänyttä fillarikuskia ja muutaman kerran välille jäänyttä lukittua fillariakin on tullut pakettiautoon nosteltua.

Yleensähän kun kotimaisemissa ollaan löytyy joku kaveri jolle kilauttaa. Vieraspaikkakuntalaiselle on vaikeempaa jos jotain laukee.

Nyt jos joku fiksu kehittäis semmosen Amici 2CV APUA-HELP-tyylisen luettelon johon avuntarjoajat voivat jättää yhteystietonsa ja jonka tiedot ei olisi kaikille rosvoille nähtävissä. Yhteystietoja ei viittis netsiin laittaa ja PM saattaa olla hidas yhteydenottomuoto -25’C mettätiellä.

Tarjoudun jeesaan tässä Pirkkalan lähistöllä pulaan joutunutta farmariautolla johon mahtuu matkustajan lisäksi 2 fillaria, jos joku nyt kahdella fillarilla matkustaa ja kumpikin menee rikki. Fillarinkorjausmahdollisuuskin on. Kaikilla varauksilla tietysti, force majeuret jne.

Kun kaikki maksaa, niin kai tästäkin pitää jotain pihalle saada: verottajan määrittelemä kilometrikorvaus koko matkalta, muutettuna olueksi tms. tai lahjoitus kehitysyhteistyöhön.

Uppaillaas nu tätäki, kun joku ulkopaikkakuntalainen olis tarvinnut kuivia sukkia meigäläisen pyöräverstaan kulmilla.

Em. farmari on upgreidattu 7h tila-autoks. Nyt kyytiin mahtuu ehkä kolme matkustajaa ja kolme fillaria tai enemmänkin jos purkaa vähän.

Ehdot on samat, ja rahhaa vois laittaa ulkomaalaisten romanien kippoihin kanssa.

Ja autonkäyttäjäporukka, minä on hippiliikettä?

Meenasin laittaa sulle pm, mut nyt on kuivat sukat ja keskiö hiljeni huutamalla. Hyvä topsu.

liketän autotie tobaa kovasti.

autol ei must saa liiraa muide seas.Kiinalaiset on tullu renkaiski kai jo e.

ite mietin aina ku kadulla liian vähil varusteil et joku tulee ja seivaa jos jotai oikeesti sattuu.Ootan vähä viel rekikerholaistumista.

tnts - 22:32, 18.6.2015 » Meenasin laittaa sulle pm, mut nyt on kuivat sukat ja keskiö hiljeni huutamalla. Hyvä topsu.
Olisit laittanu vaan, tohon aikaan olin vielä kohtuullisen matkan päässä, nyt olen vähän kauempana.

Boonuksena huomauttaisin että mulla on Nokialla ja Pirkkalassa yleensä aina ajokuntoinen fiksi-tai monivaihdepyörä ns. ylimääräisenä.

Eli lupaan tässä lainaan kulkupyörän paikanpäällä sovittavilla ehdoilla. Myös korjausmahdollisuus ja ehkä jopa -palvelu on käytettävissä jos olen paikalla(Nokialla), tai kaveri on tai parin sadan metrin päässä oleva kaveri on.