arkkitehtia

Löytyisikö täältä arkkitehtia suunnittelemaan toimiva pyörävaja 42 asunnon rivitaloyhtiölle Espooseen. Nyt kesällä. Kyse on siis ulkorakennuksesta. yhteydet PM.

Biciolli?

Ääri-ihmisenä siirryin pienistä omakotitaloista 10.000 neliön kerrostalokortteliin :wink:
On siinä aikamoinen hiirenheiluttelu. Illatkin jo buukattu.

Jos täältä ei ilmaannu muita, voi ottaa yhteyttä PM:nä. Lomalla heinäkuussa voisi onnistua.

Tietysti olisi ihan hyvä, että pyörävaja olisi pyöräharrastajan suunnittelema. Perustetaanko pyörävajalanka?

Biciolli - 19:48, 22.5.2013 » Tietysti olisi ihan hyvä, että pyörävaja oli pyöräharrastajan suunnittelema. Perustetaanko pyörävaja[b]opisto[/b]?
korjasin vähän

Mitä kaikkea tältä vajalta odotetaan? Jotain tiloja myös fillareiden korjaamiselle jne?

^ Hyvä ajatus! Voihan sen vajan speksata monen eri toiminnon osalta: Päivittäissäilytys, pitkäaikaissäilytys, korjaus jne…
Toteutettavaan projektiin voi sitten ottaa kulloinkin tarvittavat osat.

Kokisin hyväksi jos ulkona olisi myös jokin vastaava säilytysratkaisu pyörille jotka ovat jatkuvasti käytössä:

21.5.2013 Puotilan metroasemalle uusia pyöräkatoksia

No ajatus on se, että vajaa voisi todellakin käyttää päivittäiskäytössä sujuvasti. Nykyinen on lähinnä talvisäilö. Valitettavasti korjaustiloja ei voida rakentaa, koska tontille ei oikein mahdu ja hinta nousee sen myötä reippaasti ja meillä on jo kohtuullinen tila sitä varten. Antaisin homman mieluusti jollekin nuorelle arkkitehdille.

Pyörävajalanka kuulostaa hyvältä ajatukselta. Hyvät ajatukset voi kukin toteuttaa itselle sopivassa mittakaavassa.

konamies - 22:28, 22.5.2013 » No ajatus on se, että vajaa voisi todellakin käyttää päivittäiskäytössä sujuvasti. Nykyinen on lähinnä talvisäilö. Valitettavasti korjaustiloja ei voida rakentaa, koska tontille ei oikein mahdu ja hinta nousee sen myötä reippaasti ja meillä on jo kohtuullinen tila sitä varten. Antaisin homman mieluusti jollekin nuorelle arkkitehdille. Pyörävajalanka kuulostaa hyvältä ajatukselta. Hyvät ajatukset voi kukin toteuttaa itselle sopivassa mittakaavassa.
Ootko/ootteko valmis maksamaan tästä ihan oikeesti kohtuullisia hintoja. Töissä on pari aika taitavaa nuorta arkkitehtia. Voisin kysellä niiden kiinnostusta asiaan.

Konamies, kuulustele arkkitehtiehdokkaasi perusteellisesti. Varo ettette saa loistavaa arkkitehtuuria ja kelvotonta pyörävajaa. Valitse sellainen tyyppi, joka osaa tehdä loistavan pyörävajan ja käyttää arkkitehtuuria työkaluna. Olen välillä vähän skeptinen kollegoiden arvojärjestyksen suhteen.

Ollaan toki varovaisia. Ja kyllä maksetaan oikea hinta oikeasta työstä. Luonnollisesti.