Apua integroidun headsetin alakupin suoristamiseen

Tälläiseen tarttis apua,ei omilla työkaluilla ja yksiön työskentelytiloilla onnistu. Homman nini siis,tuli hankittua dmr bolt long teräs täpäri runko,mutta posti käsitellyt välinpitämättömästi ja alakuppi ottanut pienen dentin joka pitäisi saada kuntoon. eli kaipaisin infoa mekaanikosta/pajasta pk seudulla joka voisi auttaa asiassa perushuoltamot ja mtb liikkeet kyselty läpi. murhakontin jätkien yhteystietoja yrittänyt netistä löytää muttei toistaiseksi ole vastaan tullut kun ei mitään instagram tilejä ole. auttakaa miestä että pääsee mäkeen :smiley:

https://www.yksivaihde.net/old/5639

https://www.yksivaihde.net/old/14039

Ongelma on yleisempi, kuin arvaat.

laita pm nii murhakontin miehet voi kattoo

no, kun Rambo vitonenkin on tehty, niin voin vilkaista.
mittaa ehjältä alueelta halkaisija, niin tsekkaan onko minulla ns. “korinoikaisuetanaa” tuohon kokoon. korinoikaisuetana on suunnittelmani työkalu juuri tuohon ongelmaan.
eli eräänlainen manglausnappi, jossa täysi halkaisija on noin 200 asteen matkalla kehällä, ja sitten vähenee muuttuvalla käyrällä siten että pystytään asentamaan klommolle menneeseen emäputkeen.
mulla on tehtynä niitä noin 25 eri kokoa.

laita yvllä puhelinnumero, niin soitan.

yst terv Doc.

Kiitokset jokaiselle tarjotusta avusta. Frendi tuli tässä aamulla käväsemään ja saatiin naputeltua kotikonstein suoraksi käyttäen 36mm järeää holkkia,vasaraa ja palaa tammea. yksi lisäkäsipari teki hommasta heti helpomman. Nyt vaan loppuosien saapumista odotellessa et pääsee kasaamaan.

Laitahan kuvia maasturitopikkiin sitten! MAASTOPYÖRÄT enduro / am / trail / xc / dh / dirtti jne. keskustelu - Pyöräily - Yksivaihde.net