Anonymous

Miks tossa etusivulla on toi anonymous-juttu? Eikö ne oo jotain hakkereita, miten ne liittyy hipsteröintiin? Ja miten se nyt on anonyymiä jos mainostaa että on hakkeri :slight_smile:

Miten yksivaihde.net liittyy hipsteröintiin?

Sedällä taitaa verkkosukat hangata haaruksiin ajellessa.

Eikö hipsterit niillä fixipyörillä yleensä ajele :slight_smile: Paitsi minä, en ole hipsteri.

Ajaa moni hipsteri autollakin, onko sekin hipsteröintiä? Ja toi anonymousjuttu on viittaus aprillipäivään, jolloin sivu oli vähän erilainen.

Juu hipsterit ajaa fikseillä ja fiksillä ajavat ovat hipstereitä. Tämän lisäksi kesän jäätelön myynti ja hukkumiskuolemat ovat suoraan verrannollisia ja suhde on kausaalinen.

Jospa snowfake lopettaisit perseilyn rölliaccon takana.

Ei snowfake trollaa.

phixypyöräiliät hipstereitä ja kissat koiria asdadgfagsd

Sanna1978 - 14:21, 16.4.2012 » Miks tossa etusivulla on toi anonymous-juttu? Eikö ne oo jotain hakkereita, miten ne liittyy hipsteröintiin? Ja miten se nyt on anonyymiä jos mainostaa että on hakkeri :)
Snowflake, tuo johtuu siitä, että ko. blogipostaus oli aprillipäivän pila, jolloin foorumi oli päivän kiinni ja liikenne ohjattiin fillarifoorumille. Oikeasti sivustoa ei hakkeroitu eikä täällä ihannoida hakkereita eikä teitä turkulaisia hipstereitäkään. :)

Hehe hyvä läppä, en tainnutkaan silloin avata saittia ollenkaan niin meni ihan ohi :slight_smile:

naaras. pm.

väilillä on muuten hauska katsastaa, että mitkä nimimerkit kirjoittelee aina samasta ip:stä…

Ettei käy kuten kaverille joka meni tapaamaan Irinaa S&M:n merkeissä, ja oven avasi Irinan miespuolinen avustaja joka sitoi tämän kiinni. Kun napsahti lukot kiinni, selvisikin ettei ollut mitään Irinaa. En löytänyt nyt linkkiä :confused: