AMA: Volume Thrasher

http://img402.imageshack.us/img402/6533/thrasher1pieni.jpg

Tiedä nyt mikä idea tehdä complitesta AMA, mutta ei näitä thrashereita täällä nyt niin kamalasti oo näkynyt niin antaa mennä.

Runko: Volume Thrasher koko L
Haarukka: Volume Thrasher
Stonga: Volume Trickster
Ohjainlaakeri: Resist integroitu
Kiekot: H+Son Eero + random navat
Kumit: Resist Nomad 700x45c
Keskiö: Resist mid
Kammet: 160mm 3-pc cromo
Polkimet: Demolition muovi flätit + KRNKY
Tolppa: Resist pivotal
Penkki: Resist icon

Trasherit on aina olleet varsin kivan näköisiä. Nää overkill-kiekot jotenkin pistää pisteen siihen i:n päälle.

Tuleeko ihan FGFS-käyttöön? Ois kiinnostavaa nimittäin tietää, kuinka paljon Suomessa ko. lajia harrastetaan. Mut joo kiva filo.

kivan näköi melikes!

tnts - 23:05, 28.8.2012 » Tuleeko ihan FGFS-käyttöön? Ois kiinnostavaa nimittäin tietää, kuinka paljon Suomessa ko. lajia harrastetaan. Mut joo kiva filo.
Kevyelle FGFS käytölle kyllä, lähinnä flätti kikkailuun ja skeittiparkki kruisailuun. Ei mitään reilejä olla vetämässä. Talvet ja kesät myös perus kommuutteri käytössä.

Aivan mahtava kampe kyllä kaikinpuolin.

hyvä meininki, ja hyvä että vielä löytyy näiden päälle ymmärtäviä. kiekot on tavallaan siististi överit - olis ehkäpä semi-meh vähemmän räikeillä & matalammilla vastaavilla.

jos jotain on pakko arvostellakin, niin eturatas näyttää pikkasen rimpulalta (onko cromo?) - toivottavasti kestää ciccailut. ja nomadit on ihan ok gummit, mutta skidailua kestävät kehnohkosti, joten turhia liirailuita kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää…

Se olikin johnass:n vanha, hieno toki, mutta houkutti kieltämättä itseäkin hetken. Piti itse hommata träsyn v2 versio, sitten verkkokalvoon pamahti näkymä custom butcher v2 completesta ws-outletin sivuilta.