AMA: Sushi by Kusaka aka Vivalo Special

Terve,

Laitetaan vihdoin tälläinenkin tänne. Ensin ajattelin laittaa pelkästään kuvalankaan, mutta koska lisää parempia kuvia pitäisi tulla heti kun kaveri saa studio-olosuhteissa ottamansa kuvat käsiteltyä, niin laitetaan oikeen AMA-lanka pystyyn. Nyt siis mennään vielä tällä olkkariotoksella.

Elikkä Vivalo Special (kiitos Kunnallisjte!)

Ohjainlaakeri: hatta swan
Kiekot: gran compe, dt, open pro
Kammet: sugino 75
Eturatas: sugino 75
Keskiö: sugino 75
Takaratas: noname 18t, surly 16t
Ketju: KMC K710
Tolppa: joku ruma, saa tarjota kauniimpia jos staasheista löytyy
Satula: kashimax fivegold
Stemmi: blb
Tanko: nitto rb-002
Nauha: hyötykäyttöön otettu entinen sisäkumi
Kumit: durano plus, 4season
Polkimet: crank brothers eggbeater 1
Jarru: dia compe keirin, dia compe mx-122

On muuten kiva pyörä ajaa :slight_smile:

http://dl.dropbox.com/u/40229338/fiksejä/IMG_3210-4.jpg

on se kaunis. Kaipaisin kenties jotain pentä hassutusta, mutta se olen vain minä. Toi keirin-jarru on kyllä aina tosi ruma, vaikkakin kovin käytännöllinen.

nätti. Mä en ainakaan sais mun olkkarissa tollasta kuvaa eli ihan hyvä. Jos saa ehdottaa niin käykää räpsäsee pari kuvaa studion lisäksi jossain ulkona.

Hienosti kasattu. Mulla on vähän ikävä tuota runkoa, mutta hyvään kotiin näemmä meni.

Jos satula on oikealla korkeudella niin pyörä on kuskilleen ihan helvetin pieni. :frowning: Vaikka hieno.

Mulla on päätelmieni mukaan pitkät jalat, vaikka oon vaan 176, mikä tuottaa vähän ongelmia runkokokojen suhteen. Ja juuri eilen harkitsin satulan laskua vielä 5-10 mm, se on tässä pikkuhiljaa laskenut. Mutta joo, voishan tuo runkokoko varmaan olla sentin isompi. Tosin nytkin tuntuu, että pidempää stemmiä ei pystyisi laittamaan, jotta vielä pystyisi etuotteelta ajamaan. Nykyinen stemmi 80 mm.

Ihan kivan näköinen Vivalo edelleen. Tuosta satulatolpan korkeudesta voi olla monta mieltä. Nykyisten trendin verran taitaa tolppaa näkyä. Jos sitten verrataan keirin kusien pyöriin niin onhan tuo korkealla. Tässä rungossahan taisi muuten olla “normaalia” pidempi vaakaputki verrattuna pystyputkeen.

Aina kannattaa muistaa että täydellisen rungon omaan kroppaan nähden saa vain mittatilauksella ja päättäväisellä, joskus pitkäänkin kestävällä etsinnällä. Minusta pyörässä ei ole mitään valittamista. Tolppa vaihtoon jos siltä tuntuu. Satulan joutunet myös vaihtamaan mikäli haluat edes hiukan ajomukavuutta kadulla ajeluun. Keirin-jarrut näyttävät omaan silmään ihan samalta kuin normaalijarrutkin…painavat vaan kun synti.

Kuriositeettina mittasin oman njs käyttöpyörän (koko 505/525) tolpan korkeuden. Näyttäisi olevan putkesta reileihin 17cm. Toisessa kompliitissa (muistaakseni 525/525) enemmänkin sillä klassisella keirin korkeudelle.

Itse asiassa tuo satula on oikein mukava mun istuinkyhmyilleni. Vähän sitä etukäteen pelkäsin, mutta se on oikeestaan ajossa tosi hyvä. Tuo on siis pehmustettu malli. Muistaakseni Kunnallisjtellä tais olla joku pehmustamatonkin kashimax vaihtoehtona.

reel smooth.

nätti ja konstailematon kokonaisuus (paitti pysäytin).

mä saatan olla outo/väärässä, mutta en ikinä arvioi runkokoon sopivuutta istumaosastoa tarkastelemalla, edes klassisen geon pyörissä. hyttiä katsomalla pyörän stäkki ja riitsi näyttävät minusta oikein sopivilta…

Hieno ja smooth! Jarru tosiaan tökkii myös tässä suunnassa.

I like it. Nice and clean.

Nonni, pienen säädön ja neuvottelun jälkeen laitetaan nyt tännekin. Nää kuvat on siis vielä samasta setupista jolla lähdettiin liikkeelle. Otan varmaan uusia kuvia jahka laitan uutta ohjaamoa kiinni jne.

https://dl.dropboxusercontent.com/u/40229338/fiksejä/Vivalo/20120924-ND3A0562.JPG
https://dl.dropboxusercontent.com/u/40229338/fiksejä/Vivalo/20120924-ND3A0593.JPG
https://dl.dropboxusercontent.com/u/40229338/fiksejä/Vivalo/20120924-ND3A0602.JPG
https://dl.dropboxusercontent.com/u/40229338/fiksejä/Vivalo/20120924-ND3A0579.JPG

Olipa multa mennyt hienon pyörän AMA ohi. Nosto samalla.

Zigura - 12:07, 6.11.2013 » Olipa multa mennyt hienon pyörän AMA ohi. Nosto samalla.
Tästä topicista muuten näkee miten valokuvauksella voi vaikuttaa pyörästä syntyvään mielikuvaan. Vika kuva on jo aika mehukas.

On, ja niin on kyllä pyöräkin. Pisteet jarrusta!

Kiitoksia kehuista, kuvien kehuista ja pisteistä!
Nykyään riser, 100 mm stemmi (joka noustaa, nitisee, notkuu) mutta silti pyörä on aiempaakin mukavampi ajaa. Polkimina Shimano A520set, nekin on paljon paremmat ku vispilät mun jalkaan. Takakumi vaihtui ribmoon.

Tykkään pyörästä periaattessa yhä enemmän, vaikka meillä on edelleen pituuseroa se 2-3 cm. Suunnitelmissa ollut räpsästä kuva nykyasusta, ehkä joskus saan aikaiseksi.