AMA: Schindelhauer Victor

https://farm2.staticflickr.com/1871/43521907895_e5fa978b0a_k.jpg

https://farm2.staticflickr.com/1845/44431211001_1439f4ff5d_k.jpg

https://farm2.staticflickr.com/1859/43521907165_b8ae125dcc_k.jpg

https://farm2.staticflickr.com/1866/44431211781_f0e60260fd_k.jpg

Pyörä siis Schindelhauer Victor.

Frame - Aluminium (AL6061-T6), triple butted aero tubing, forged horizontal drop outs with crocodile belt tensioning system and Schindelhauer
Fork - straight aluminium fork
Headset - Tange Seiki - integrated
Power Transmission - Gates Carbon Drive - CDX, front 60T, rear 22T (6-hole/9spline), belt 115T
Crank set - Shimano - Alfine Hollowtech II
Bottom bracket - BSA, Shimano - Alfine Hollowtech II
Pedals - Schindelhauer - Urban Pedal, aluminium, CNC machined
Stem - Schindelhauer 110mm
Handlebar - Schindelhauer Bull Horn
Wheels -Schindelhauer - high flange front hub, flip-flop rear hub, Alexrims - CX30 rims, Sapim - Race spokes, radial and 3-cross laced
Brakes - Tektro - R317, Tektro - FL750
Tyres - Continental - Grand Prix 28-622
Weight - 8.4 kg

Kuvat ei näy…

edit. Tai siis, saa näkymään kun kaivaa tuon URLin esiin, mutta varmaan pitää tehdä jotain säätöjä dropparin asetuksissa tai en tiä, kun ei foorumille halua kuvia näyttää.

Ei näy

PRICE 1.395,00 €. Huh.

^se joka ei oo koskaan hassannut touhutonnia yksivaihteiseen pyörään, heittäköön ensimmäisen kiven

No nyt näkyy kuvatkin vihdoin.

Liian musta omaan makuun, mutta pidän noista pienistä yksityiskohdista.

kyttyra - 21:47, 2.9.2018 » ^se joka ei oo koskaan hassannut touhutonnia yksivaihteiseen pyörään, heittäköön ensimmäisen kiven
Näinpä.

Aivan ok, etukiekon pinnakuvio ja bullis vähän tökkii mut jos kelpaa ajaa ni miksei

No on kyl melko bläkkis…

meinasin tulla intternet kiusaamaan että näyttää vispiltä mutta eihän se näytä

vois toki olla enemmän kanonisoitua katuratapalaa mutta ehkä silti ennemmin valikoisin omaan käyttöön juurikin tuollaiset kiekot ku ellipset tai pistardit

no kuitukeula vois kyllä olla

fiksihän tämä oli? ota tuo mäkiyllärijarru pois ja sitten tussia kehään

ei tätä nyt voi lähteä lyttäämäänkään, aivan hyvä tästä tulee

On kyllä ihan niin saksalaisen näköinen kuin mitä nimi antaa ymmärtää. Takapää vois olla vähän enemmän tukt. Alumiinikeulan tilalle kuitua niin ranteetkin tykkää.

Jarrukahvat sen sijaan eivät ole FL750, vaan ovat mitä ilmeisimmin RL721.

Muistan ne ajat kun joutui roviolle jarruista sun muista, mutta inkvisitio on lopetettu ja kiusaaminen on ikävää. Hihnaveto kiva, ite laittasin dropin ja jotkut kuitukiekot. Konseptina mukavan saksalainen ingenjöörihäksätin.

Tää tuli pari vuotta tilattua pari vuotta tilattua duunipyöräksi. Juurikaan ei oo tullut tuunattua tota muuta kun ton Bull Horn tangon osalta. Pääasiassa tulee ajettua duunimatkaa Espoosta Helsinkiin (15km suunta) ja siinä toi tanko toimii mun mielesta hyvin. Löytyy myös Schindelhauerin alkuperäinen tanko ja Cinellin Pepper Handlebar. Niillä on kivempi ajella, mutta matka-ajossa toi Bull horn toimii paremmin.
Niin ja ne jarrut… Sanotaan vaikka niin, että muutaman läheltä piti tilanteen jälkeen tulin siihen tulokseen, että en haluu kuolla ;D
Joku kommentoi totta kokomustaa olemusta. Parin vuoden jälkeen se on alkanut itseänikin kyllästyttämään. Pitäis varmaan keksiä jotain siihen?
Ja toi hihnaveto on kyllä aika jees.

En oo kertaakaan meinannu kuolla jarruttomuuden takia. Aina on syy ollu siinä, että oon tykittäny hemmetin kovaa päin punaisia kattomatta joka suuntaan. Mutta en kritisoi sua jarrujen takia, koska ne on fiksut vehkeet ja hyvä olla olemassa. Ne ei vaan oo mikään ihmelääke, joka pelastaa sut kuolemalta.

Bullhorni on vaihe. Et ole ensimmäinen, joka kuvittelee sen olevan autuas. Droppitanko jarrukahvoilla tulee vielä elämääsi. :slight_smile:

Edit: Jaa mutta mitäs tuolla takahaarukan hahlossa tapahtuu. Onko akselilla hammasratas, jolla saa säädettyä hihnan kireyttä?

asb - 10:37, 3.9.2018 » En oo kertaakaan meinannu kuolla jarruttomuuden takia. Aina on syy ollu siinä, että oon tykittäny hemmetin kovaa päin punaisia kattomatta joka suuntaan. Mutta en kritisoi sua jarrujen takia, koska ne on fiksut vehkeet ja hyvä olla olemassa. Ne ei vaan oo mikään ihmelääke, joka pelastaa sut kuolemalta. Bullhorni on vaihe. Et ole ensimmäinen, joka kuvittelee sen olevan autuas. Droppitanko jarrukahvoilla tulee vielä elämääsi. :)
En voi väittää etteikö droppitanko olisi jo ollut muutaman kerran ostoskorissa... Onko antaa suosituksia?

fsa vero 44 leveenä

Bullhorn pride ry:n edustajana tahdon sanoa, että bullhornista tykkääminen on ihan ok!

Mix näiden bullisten kanssa ei ole tt-jarrukahvoja?

asb - 10:37, 3.9.2018 »

Bullhorni on vaihe. Et ole ensimmäinen, joka kuvittelee sen olevan autuas. Droppitanko jarrukahvoilla tulee vielä elämääsi. :slight_smile:

penkki melko edessä

t. sun polvet