AMA: Ruskea rolleri

Oli syksy 2014 kun hankin käytettynä rollerin. Se oli rakkautta ensipolkaisulla ja meille muodostuikin intohimoinen suhde. Lelumiinisen pyörän jälkeen tuntui kuin olisi saanut jousitetun vehkeen alle. Tällä sit ajeltiin pari vuotta kesät ja talvet kaikki ajot, kunnes vaihdehärpättimiä alkoi tulla talliin ja huomio jäi vähemmälle. Pohjoisessa asuessani rolleri oli pari vuotta tallissa lähes ajamattomana ja tämä oli hänen osansa myös takaisin kaupunkiin muuton jälkeen.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen luulin tulleeni lopputulemaan että myytävähän tää on. Nyt sit jokunen tovi sitten tälle oli ostajakin ja viime hetkellä jänistin ja kuuntelin sisäistä ääntäni “älä myy”. Onneksi kuuntelin. Muuan viikko sitten hyväksyin faktan että en ole enää nuori ajokoira ja että speisserit on siirrettävä stemmin alle ja stemmi laitettava sojottamaan. Homma loksahti 100% kohdilleen ja ajoasento natsasi aivan täydellisesti. Tuntuu et tästä tuli nyt valmis ja siksipä tässä amaa nyt teen. Ajoa tulee taas hänelle lähes päivittäin.

Monet asiat muuttuu mutta se että yksivaihteinen kiinteävälitteinen polkupyörä vie minut vuosi toisensa jälkeen samoihin tunnelmiin kuin olisin juuri aloittanut harrastuksen. Flow on vahvasti läsnä.

Vielä kun osais kunnon kuvat ottaa. Mut täs tää nyt on <3

Osalista:
Runko: Shit Brown Steamroller 56
Ohjainlaakeri: Cane Creek
Kiekot: On-One, Ambrosio Excursio
Renkaat: Cx Comp 35mm
Kammet: Stronglight track + 46t blb rieska
Takaratas: Surly 20t
Ketju: Kmc z510
Polkimet: Xt
Ohjaamo: richeyn stemmi + bontrager riseri: nukeproof gripit
Satula: Toupe
Tolppa: Brand X

6 Likes

Hyvä tarina ja onnellinen loppu. Tänä vuonna on kyllä syttynyt paljon valoja palamaan kiinteävälitteisten pyörien suhteen

Mulle kiinteä välitys tuntuu vieläkin paremmalta kun ajelee aikansa vaparilla ja vaihteilla.

Ihan hyvä Rolleri siinä.