AMA: Ruosteämpäri-Fuji

Tää tuli sopivasti valmiiksi fiksikesälle 2022. Useamman foorumilaisen kautta kulkeneen 2014 Fuji Track Classic -runkosetin ympärille kasattu rottaisa biitteri. Ruostuttaminen ja lakkaaminen oli omanlaisensa projekti ja pinnassa ois vielä korjailtavaa mutta ihan kiva tuosta tuli kauempaa katottuna. Vintaash gamacolio Chorus Aerot vaihtui viime metreillä lukkopolkimiin ja ensituntumien perusteella häkkeihin tai sträppeihin ei välttämättä ole paluuta :open_mouth:

Runkosetti: Fuji Track Classic 2014
Tanko: BLB Bullhorn 360mm
Tulpat: BBB BHT-96 Screw On
Stemmi: Joku noname alumiini foorumilta
Ohjainlaakeri: Ritchey Logic V2
Ketju: Izumi Standard Track
Satula: Brooks C17 Cambium
Satulatolppa: Joku noname alumiini foorumilta
Panta: Spank Tweet
Keskiö: Campagnolo Mirage 1370
Kammet: Miche Primato 165mm
Polkimet: Shimano PD-M520
Kenkulit: Skene-velosambat
Eturatas: Sugino SSGN144 NJS 51T
Takaratas: Joku 19T
Etukiekko: Halo Aerotrack
Takakiekko: Halo Aerotrack
Kumit: Gatorskin 28/26

15 Likes

Se ois semmonen about 6/5. Kaikki kivaa kuvia ja fiilistä myöten.

1 Like

Erittäin hyvä.

Erittäin kakkaisia tuo rungon väri, ja vanhana koprofiilinä se saa sydämein sykkimään. Kasaus muutenkin tosi hyvä sekoitus mustaa ja kirkasta. Radiaalipuolaus on minusta vähän mälsä ja otan puoli pistettä pois siitä, eli ei tule 66,5/6 vaan 66/6 loppuarvosanaksi.

No tämä. Sen jälkeen kun hankin @ritari_s:än käytetyt klossikengät ja lukkopolkimet joskus 100 vuotta sitten, niin en ole enää muilla polkenut. Ei kävisi mielessäkään ajella muilla :smiley:

3 Likes

Hetkinen, tuus @ritari_s kertomaan onko toi vanha IRC nick :thinking:

sama naama

Ihanaa, tuli lämmin ja pörröinen olo!

4 Likes

Siisti runko!

1 Like

Hemmetin siisti! Onko kuljettaja kuinka supermiehenä kun on suht pitkä stemmi ja bullhorn?

1 Like

Ei nyt ihan hirveen, runko on 54 ja kuski lyhytjalkanen 175. Asento vähän hakee vielä, ekan lenkin perusteella tuntuu että satulaa vois tuupata sentin taaksepäin ja nostaa saman verran. Ajelen kyllä bulliksilla aika usein kädet suoralla osiolla lepuuttaen pystymmässä. Helpommalla pääsis vaihtamalla riseriin, mutta ei kai tätä käytännöllisyyden tai mukavuuden takia harrasteta!

2 Likes

Jääny varmaan traumat omasta bullisvaiheesta kun ajelin liian pitkällä rungolla, pitkällä stemmillä ja bulliksella. Oppia ikä kaikki. :–)

1 Like