AMA: Puotilan Cherubim

Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

Imgur

Lupasin tällasen jo viime vuonna (tai ehkä toissavuonna) @nina:lle ja nyt viimein sain sen tehtyä. Onhan tämä aika iloinen sekasotku kaikenlaisia tyylejä ja standardeja, tavoitteena oli saada matala jalannostokorkeus ilman, että pyörä näyttää mixteltä. Ja kevee ja nopeekin ois saanut olla. Keveestä en tosin ole niin varma, täysin varusteltuna vaaka näytti 10kg… mutta käyttöpyörähän tämä on!

49 Likes

Hot,
Kuva emäputken edestä kiinnostaa. Onko siinä smiley?

Upee pyörä! Hepreantaitoista vaan hirvittää kun nimi on monikossa :grin:

1 Like

Herää myös kysymys, missä serafi?

1 Like

Tekeminen ja toteutus ihan 100% mut tästä tulee liian kovat Puotilan VanMoof fiilikset et pystyis tykkää.
Propsit kierteellisestä keulasta mut tässä varmaan jotkut semi-rinko-ajatukset taustalla?

Cherubim ei nyt viittaa mihinkään siivekkäisiin vaan legendaariseen Shin-ichi Konnon Cherubim-pyörämerkkiin

6 Likes

nojoo, oli ajatus et voi heittää sen Velo Orangen Rinkolaakerin keulille ja toiseks pysty ajoasento on niin helppo quillilla toteuttaa ilman että ruotoputki+stemmi menee hirveen raskaan näköseksi. Tässä on nyt kuvissa stemmi kyllä liian korkeella, kyllä se vähän siitä laskee.

Mielessä ei kyllä ollu VanMoof, kun tätä tein, vaan Rossinin Crono Dominator (nimi ihan Sidi-tasoo).

4 Likes

No sit tuli tällanen kyssäri, että mites lokasuoja taakse? S-Blade ei oikein istu kun penkki on niin matalalla ja seat stayt taas on niin matalat, ettei mikään niihin kiinnitettävä ole oikeassa asennossa. Pidempiin Assavereihin taas tarvis jarrusilla. No sit Nina sano, että pärjään kyllä sillä S-Bladella vaikka se näyttääkin ihan paskalta. Sitä en enää kestänyt, jotain oli tehtävä. Juotin sitten tällaisen kiinnikkeen, jolla muotoon jännitetyn Assaverin saa satulatolppaan tukevasti kiinni. Tätä konseptia vois vähän hioa, mutta toimii nyt tähän hätään.

8 Likes

On kyllä hienot kilkkeet ja kalkkeet!
Arvostan hirmusesti tätä osaamista.

3 Likes