AMA: peugeot 1982 pf10s konversio

kuvat linkin takaa

Isäni joskus 90-luvulla ostama pösö sai uuden elämän sinkula/fiksinä. Väri jäi hieman kaivatusta koska ohjeistin pulverimaalarin huonosti, mutta kelpaa tuo raktorivihreäkin.

Miche pista navat, sapim laser ohennetut pinnat, messinkinippelit dt squorx, h plus son archetype kehät, schwalbe pro one litkutetut 28mm renkaat.

Fsa duron x headset, fsa keskiö, sugino kammet.

Tektro r559 jarrut joista pultti vaihdettu pidempään, tektron jarrukahvat.

Muu sälä nameless.

Oikein nätisti ja huolellisesti laitettu!

Mutta. Haarukka kannattaa kyllä suoristaa (tai ostaa uus suora) ja samalla tsekata ettei emäputki ja sen myötä vaaka- ja viistoputkiki oo vääntyny.

täl viisii:

Siis joo. Pyörä on tosi upea, mutta on saanut joskus tosi rajun tällin keulaan.
Suosittelen tsekkaamaan, että runko on turvallinen.

Hm, nyt kun etin vanhan kuvan ko. laitoksesta niin haarukka tosiaankin on joskus mennyt suoraan. Rungon kyllä katsastin ennenkuin maalautin sitä mutta tuon haarukan vaan oletin olevan tuollainen. Uusi haarukka kyllä on jo, luulin että alkuperäinen olisi ollut ranskalaisilla kierteillä mutta se olikin normaaleilla brittiläisillä. Uusi haarukka jäi käyttämättä kun on noin 5mm liian lyhyt, eli jarrut eivät sopineet kunnolla. Pitänee miettiä mitä jarruille tekee ja laittaa uusi haarukka paikalleen. Jännä kuitenkin että pyörä on kuitenkin hyvä ajaa vaikka haarukka onkin väärä.

Kiitos vinkeistä!