AMA/P: Hunting high and LOW//

http://i33.photobucket.com/albums/d72/tompsukka/Mobile%20Uploads/IMG_5488_zpsr4vnczfp.jpg

Ohjaamo: Slr, thomson, herrmans, pro kannutettu kuituriser
Kiekot: Jonkin xr-300, revo, mack
Keula: Aventon Ultimate

Paino 6.5kg

Ei varmasti ole lopullisessa asussaan mutta joskus se kai on amailtava kuitenkin.


Minä vahingossa low. Ei oikeastaan ole mitään tekosyitä. Hetken mielijohteesta. Jälkeen päin mietin sitten tekosyitä vaimolle kerrottavaksi kun projekti paljastuu. 1v8v ja yleinen fixittömyys on varmaan ihan hyvä? Ehkä myös tämä tavarafillarilla kolme kertaa päivässä puistoon ym. daddylyfe kaipaa vastapainoksi jotain.

Rungon lisäksi löytyy pinkki kingi joka olikin vähän vaaleampi punainen kuin kuvittelin mutta ei kait tuo niin tarkkaa. 25mm gatorit ja Slr löytyy ennestään ja kirkkaat tompat tilattu. Enve olis toki ollut kiva säästää mutta vaikka onkin tarkoitus laadusta tinkimättä kasata täytyy joku roti pitää budjetin suhteen. Keula onkin jo kiikarissa.

Kiekkohommia saa ehdotella ja tarjota. Pinkit mackit ja archetypet kiinnostaisi mutta uutena menee taas vähän budjetin yli enkä käytetyille kiekoille nyrpistä lainkaan nenääni. Silloin toki tuskin saa juuri sitä mitä haluaa. Saa siis tarjota napoja, kehiä tai koko kiekkoja. Hakusessa myös tolpan kiristin, kirkas riseri, gripit ehkä kampihommat.

https://farm6.staticflickr.com/5651/21919960919_c408e60f85_b.jpg2015-10-12_11-35-51 by Tomi Lastuniemi, on Flickrhttps://farm6.staticflickr.com/5683/21920512259_8db01c2608_b.jpg2015-10-12_11-42-00 by Tomi Lastuniemi, on Flickr
https://farm6.staticflickr.com/5690/22095198962_cf4fc0eb10_b.jpg2015-10-12_12-50-31 by Tomi Lastuniemi, on Flickr
Flickr

nyt siivoamaan verstasta että sielä viitsii tällaista pyörää joskus kasaillakin.

miettisin sitä keulaa kyl vielä, eio muutaku huonompia vaihtoehtoja tarjolla… Säästä ennemmi muualla.

mut kova osto eniveis, kiva et joku sentää ymmärsi poistaa.

^this.

kokokuituisia, edes siedettävän näköisiä keuloja ratarakella ei juuri ole; envekään ei ole tuota mallia enää pariin vuoteen tehnyt, joten joku jossain maksaisi tuosta helposti ostamasi rungon hinnan.

Näinhän se on ei vaan ole mitään millä itselleen perustelisi kuin fiilistely eikä siinä ollut edes logoja niin sekin vähän niin ja näin. Aika kallista fiilistelyä kuitenkin. 250€ eroa johonkin saman asian hoitavaan perus kuitukeulaan. Tiedä onko enää myynnissäkään.

Keulahan oli siis kalliimpi kuin runko.

Myy talo! Älä säästä missään!

Tai

Älä myy taloa. Säästä kaikessa. Saksasta tilaaminen on säästämistä.

jollai esim alpinalla pärjää varmaa ihan hyvin, siistiä että pääsee tääkin ajoon.

Tulee olemaan osiensa summa

Fiilis 575 -Mittaamatonta-

just hyvän värine kingi

jos mulla ois vaan ollu joutilasta ni tää ei ois kauaa roikkun torilla

Npertj - 15:49, 12.10.2015 » just hyvän värine kingi jos mulla ois vaan ollu joutilasta ni tää ei ois kauaa roikkun torilla
Mites se lookki?

ajattelin tulla vielä erikseen sanomaan - ja tulinkin: en ymmärtänyt keulan ostamatta jättämiseen liittyviä näkemyksiä.

Uskon sen täysin sillä arvomaailmamme eroavat varmasti täydellisesti toistaan. Ei siis jatketa ainakaan tässä topikissa.

Joo kingi olikin tarkemmalla tarkastelulla aika lähelle noita “custom dekaaleja” jotka ilmeisesti maalattu on. Osa repaleisten suojamuovien alla eli saattaa lähteä.

Keulahomma on vielä auki eli niitäkin saa tarjota. Toki Erik saa kommentoida Enven tilannetta. Hetkellisen mielenhäiriöstähän tämän rungon omistajanakin ollaan.

Tompsukka - 12:56, 12.10.2015 »

Me kans haravoidaan lehtiä marjapensaiden alle.

Envestä en osaa sanoa mitään.

Eiköhän tuosta hyvä tule.

tämmöseen beateriin käy hyvin steamrollerin haarukka ja aeroraget lapinpolttajalta. veloshopista jotkut mustat kammet ja cinellin putkiosaa ja kovaa ajoa, sen enven voi sitte joku “arvostava” ostaa ehjään runkoon.

vai onks tää edes se hardly noticeable dent low

Juuri se. Oon oikeen erikoistunut näihin denttirunkoihin vaikka hieman pettynyt lommon kokoon olenkin. Eihän tuo ole kuin sormenpään kokoinen. Erikin kuva korosti kyllä reippaasti.

Merkkarilta kyllä hyvin sanottu. On se Enve hyvä keula jossain muussakin rungossa. Itse en sen kaipaamaa arvostusta osaa antaa. Kingikin oli itselle aika saavutus. Enveen en ole vielä valmis.

En kyllä oikeasti laittais tähän rollerin haarukkaa mutta esim joku alpina voisi toimia, en tiedä.

Ja näistä kuvista ei edes se dentti erotu, aikamoista.

Lähinnä meinasin juuri keulan arvostusta. Ei tästä nyt varsinainen beaterikään ole tulossa kun ei tavarafillarin lisäksi paljon muilla kerkiä ajamaan ainakaan nyt kun koti-isänä.

nyt tajusin. oon isi. ja mulla on enven keula.

-> oon vitun hukassa.

jatkakaa.

e. ihan hyvä projekti.

Itsellä oli joskus Low Enven keulalla. Oli ihan huippu. Low kyl lähti kiertoon, mut pari Enven keulaa on tullut lisää.

Hyvä tästä kyl tulee.

Edit: Jopa mä huomasin eron ajossa.

Et laisinkaan jos koet saavasi jotain hyötyä, iloa tms. elämääsi siitä keulasta. Itse en ainakaan uskoisi saavani juuri muuta kuin ison loven lompakkoon. En ole kokeillut joten en voi varmaksi sanoa mutta aika varma olen että ajossa en huomaisi minkään laista eroa eikä ulkonäkökään ainakaan satojen eurojen arvoinen parannus olisi.

ostaisin halbiskeulan, kittaisin plastic paddingillä enven näköseksi, maalaisin, tarrottaisin ja nauraisin päälle.