AMA: Nipsun värinen rolleri

20210414_190738 by Eetu, on Flickr

Erilaisia rollereita on pyöriny foorumin etusivulla niin ehkä on aika vihdoin laittaa omakin näytille. Pari vuotta sitten @IhanaTaina pohti jossain langassa rollerista luopumista, ja vaikka yksivaihteen internetbikefit suositteli 62 rolleria allekirjoittaneelle, niin päädyin hätäisesti laittamaan viestiä. Koeajoin tän sateessa, totesin aivan hyväksi ja pyörä vaihtoi omistajaa.

Kasaus on edelleen lähes sama millaisena tän ostin, joten kunnia kasauksesta edelliselle omistajalle. Varmaan isoimpina muutoksina kasasin kiekot uudelleen kom i23 kehillä aiempien kom i25 sijaan. Takaratas oli kans alunperin joku hopen 6bolt , mutta siitä katos ajossa joitain hampaita, niin päivitin sen velosoloon.

Speksit:
Runko : steamroller vuosimallia -08 (?)
Keula: disctrucker
Kiekot: hopen pro 4 navat, dt revot (ne ohkasemmat), WTB kom i23)
Kumit: Michelin power gravel 35mm
Putkiosat: Ritcheytä, stemmi c220
Tanko: Fsa SLK pätkittynä n. 600mm leveyteen.
Jarru:xt m785
Penkki: Power 143
Voimansiirto: 75 kammet, suht ajettu blb 47t eturatas, takana velosolo 19t ja ketjuna kmc 510hx.
Polkimina xt m770.

Edeltäjäänsä (retkipösöön kasattu ensifiksi) verrattuna kevyt ja jäykkä. On tullut ajettua kauppareissuja, foodoraa, lenkkiä, retkiä jne. Satula on vaihtunut useampaan otteeseen, mutta muuten isompia kipuiluja tän kanssa ei oo ollut ja iloisena on saanut ajella. Garminin mukaa 8500km mittarissa, kesällä pitäis saada kymppi rikki.

Stemmi vois tolla ohjaamolla olla pidempi, jos jollain lojuu 130mm -17 asteinen stemmi käyttämättömänä niin saa tarjota. Tarkoitus kokeilla kesällä (taas) droppia tähän. Edellisellä kerralla laitoin jostain halvalla löytäneeni dropin ja vaihdoin stemmin pidempään -6 asteiseen → pääsi kovaa mutta oli epämukavaa. Tällä kertaa ideana ois alottaa kompaktidropilla ja 90mm stemmillä ja katsoa miten hommat alkaa rullaa.

Pahoittelut huonosta kuvasta, oon koittanut puhelimen kanssa napsia edustavia kuvia muttei ne tunnu oikee koskaan lenkeillä onnistuvan. Koitan räpsiä parempia kuvia jahka taas muistan yrittää. Loppuun vielä huonohko kuva lenkiltä:

20210412_210830 by Eetu, on Flickr

15 Likes