AMA: My first Steamroller

Imgur

Kaikenlaisii pyörii on ollut, mutta koskaan ei Steamrolleria niin laitoin sitte sellasen. Ostin rungon ilman keulaa ja romulaatikosta löyty Sebun keula. Toisesta romulaatikosta löyty V-jarrutapit, joten laitoin ne tähän. Ja Espoosta löyty Whiten vapaaratas niin siinä se sitten oli. Lopullinen suunnitelma ois ehkä pulttisplitti vielä, mutta mennään tällä alkuun.
Tiedossa oli, että tähän tulee hirvee spacer stackki, mutta en ajatellut, että kaikki stemmit näyttää sen jatkona niin paskalta. Pitää varmaan hitsata semmonen kaponen terässtemmi.

Runko: Steamroller 53
Keula: Pelago San Sebastian
Kiekot: Partsbin
Stemmi: Thomson
Tanko: Pelago Outback
Tolppa: Zipp
Satula: Og Specialized Romin
Renkaat: Fairweather for CX 32mm
Kammet: Tiagra
Keskiö: Sugino HT2
Eturatas: Deckas NW
Vapaaratas: White
Ketju: KMC Z1
Jarrut: Tektro Mini-V

Imgur

Imgur

Imgur

19 Likes

Laita pidempi emäputki ja slouppaava vaakaputki. Johan olis rolleripuristeilla sanottavaa

5 Likes

^+1
Joo, on kyllä vähän surullinen ohjaamo. Laittaisin 0deg tai vähän nousevan stemmin.

Maantiekammet menee varmaan hyvin vaparin kanssa ja eiks noi miniv jarrut mee myös droppikahvojen kanssa. NW rattaan käyttöä yksivaihteisessa en oo kyl koskaan ymmärtäny…

Ihan perushyvä rolleri kyl. Ei näytä liian isolta, eikä liian pieneltä. Eikä oo mitään erikoista ohjaamoa tai välitystä, mikä on aika normaalia my first rollereissa.

tiäkkö, mietin tätä itekki, kun katoin tota sivukuvaa. mitä jos pidennän vaan emäputkee ja lisään yhden vaakaputken vanhan lisäksi.

2 Likes

Stemmi: NOSWOHT

Kun näet niin et voi enää ei-nähdä

2 Likes

Bluelug-hengessä joku Nitto HiHi-bar -tyyppinen ratkasu?

1 Like

eiks joku vasta kaupannut sellasta?

Juu, löytyy edelleen. Hesasta :+1: ja ouryn blaze orange gripit saa kaupan päälle

Hehe meikän pershiet jatkaa laiffia tässä satulassa

ne hiet on jo laimennettu mun nivussoijalla. tää on paras satulamalli koskaan ja jos jollaki on tään mallista 143 rominia ylimääräsenä nii ostan pois. rahalla.

Blue Lug Cogkola mystiikkalaatikossa oli mun mielestä yksi teräksinen zoomstemmi extraa. Tee siitä minkälainen haluat. Jos kelpaa.

1 Like

tietenki kelpaa!

Pitäis keksii syksy/talvi -akselille hyvät renkaat. Ei ole tubelesskehiä. Onko Marathon ainoa mahdollisuus?

GK SK plussana? Jos siis et nastoja tartte.

Schwalbe marathon mondial DD, taittuva, yllättävän kevyt ollakseen marathon. Oikein kiva, mun paja yksilö on vieläkin välikelejä varten säilössä ja uuden ostan varmaan kohtapuoliin.

Tulee 37- 42-50 levyisinä, 37 vastaa aika pitkälti kokoaan. Mutta eteen joku muu, en ole varma seoksen pidosta mustalla jäällä.