AMA: Lisää mässiä

Onhan näitä nähty mutta postaan kuitenkin.

Ei pitäisi jumittua lukemaan liiaksi foorumia ja tässä tapauksessa katuratalankaa. Pitihän siis sellainenkin saada, ja mielellään nopeasti. Eihän tästä siis todellakaan mikään individualismin riemuvoitto tullut mutta aika nasta paketti kuitenkin. Kiitokset Skidille Histogrammin tyypeistä niin oli sentään joku kuva minkä sortin pakkomielteen kanssa oli tekemisissä.

Mash 2011


Tämähän on siis speksattu härskisti kopioimalla mitä muut ovat ok kilkkeeksi todenneet. Älytöntä kevennysprojektia ei alun perinkään ollut tarkoitus tästä tehdä ja reisille se olisi mennytkin kun ihastuin täältä löytyneeseen kiekkosettiin. Tarkoitus oli kuitenkin kutosella alkava paino saada aikaiseksi, ja tuo täyttyy nipin napin ilman jarrua. Kelpaa siis mulle.

runko: Cinelli Mash 55
kiekot: Gran Compe fix-fix/DT Comp/Mavic MA40, Durano S, Conti Supersonic
putkiosat: Thomson Masterpiece, Elite X2, Kore Durox
satula: Selle Italia SLR TT
kammet, keskiö, eturatas: Campa Record Pista
Takaratas: BLB / Miche
ketju: PC-1

Välitys: 48-18/15

Onpahan muuten pirun kiva ajella. Odotukset olivat korkealla mutta yllätyin silti positiivisesti.

Just hyvä. Erityispisteet matalakehäisistä kiekoista.

oikein cleani buildi! kirkas OS-riseri ja kaikkee.

Kaikinpuolin passeli.

ohoh, sehän kävi sukkelaan. hyvä paketti.

vaikken ole isommin matalien kehien fani (moderneissa buildeissa), niin kyllähän nuo tuohon istuvat kivasti, ja toi kova-anodisoitu harmaa toimii kenties kirkasta paremmin. vino-thomsonikaan ei tällä kertaa häiritse kun näkyvissä on käytännössä pelkkää putken vinoumaa.

kannattimessa on hyvä kulma, mutta ruotoputkessa vielä lyhentämisen varaa sitten kun ajoasento alkaa loksahdella kohilleen. sitä odotellessa vois ehkä vaihtaa speiserit kirkkaisiin…

Sanokaa mitä sanotte, mutta tuo paratiisinvihreä/valkoinen on paras väri mashiin :slight_smile:

Boonukset siitä ettei satula oo zoncolan ja gripit on jotkut muut kuin ouryt.

muuten ok mut 0 setbacktolppa ja hillitty droppi olis parempi kelipeliliike. kiilaa syyssateiden läpi alaotteella, älä koppaa kaikkee kuraa yläotteella

slam that stem

Ristus notta! Vituttas melkee ellei eteises murjottais samanlainen. Täytyy varmaan viedä se heti huomenna lenkille.

Haarukkaa ei kantsi tästä pätkiä ennen aikojaan ellei oo iha vitun varma mitä tekee, haters gonna hate mut tää on runko jonka kanssa ei niin vaan stongaa vaihdella.

Suoralla tolpalla en saanu ku polvet kipeeks, kyllä setbackia pittee olla.

Iloitse tosta vielä kun se kiiltää uutuuttaan, omassa on tahrat jo aika tiukassa.

Hieno kokonaisuus, en vaihtais mitään. En kyl tajuu miksi stemmi pitäisi slämmätä, jos ei ole mittatilaus runkokyseessä.

Saatko samalla ketjulla ajettua sekä 48-18 että 48-15? Tän kesän veloajelujen jälkeen vielä vähän haussa montako hammasta takana voi pelata samalla ketjulla. 48/15 riittänee hyvin ovaalin kiertämiseen.

Muistaakseni mulla on ollu parhaimmillaan 48 edessä ja 16/20 tai 19 takana tjsp, noi dropit on kuitenkin aika pitkät. voi tietty olla että muistan väärin.

No hitsi, tässähän tulee oikein hyvä mieli.

Itekin tykkään että noi kehät istuu tohon aika nätisti. Spacereita mietin että pitäiskö niiden olla kirkkaat mutta jotenkin siihen nyt tuli tommoset. Saatan kyllä kirkkaita kokeilla jossain vaiheessa.

Ruotoputkea en tuon lyhyemmäksi uskaltanut ainakaan tässä vaiheessa ottaa. Tossa on nyt ajoasento aika passeli ja pelkään että jos nappaa lyhyemmäksi niin menee liian matalaksi. Ainakin mikäli dropin tuohon jossain vaiheessa lykkää. Stemmiäkään en oikein haluaisi toisin päin kääntää. Jos myöhemmin alkaa tuntua että mennään liian pystyssä niin sitten toki lyhennetään.

Samalla ketjulla menee sekä 48-18 että 48-15. Tolla 48-18 välillä akseli on melko lailla dropouttien pohjassa mutta kyllä siitä ketjun sentään pois saa. Itse asiassa tuossa oli väliaikaisesti 46-15 samalla ketjulla, eli vieläkin taakimmat välitykset saisi ketjua vaihtamatta. Ovaalia ajatellen tuo 48-15 siinä oikeastaan on mukana. Normiajossa ei oikein meikäläisen reidet tuohon riitä.

Tämä miellyttää silmää! Erityisesti diggaan noista todella matalista kehistä. Stemmin slämmääminenhän tehdään maksimaalisen aeroedun saavuttamiseksi, sekä ennen kaikkea esteettisistä syistä.

Näin tämän hetki sitten, kun astelin ulos työmaan portista. Siinä se seiso oman fiksuttimen vieressä. Varmaan tarkotuksella jätetty siihen kun mun on niin louskun näkönen.:slight_smile:

On se hieno, yksi hienoimmista rungoista. Vähän siinä tsekkailin ja odottelin josko omistaja olis tullu paikalle niin ois voinu jututtaa, mutta jutellaan joskus toiste kun varmasti törmätään.

Mut vähän tuntu pahalta kun sillä ajellaan rapakelillä.:slight_smile:

Älä nyt dumaa omaa kulkupeliäsi. Siinähän ei kertakaikkiaan ole mitään moittimista.

Juu, eiköhän tässä törmätä. Sen verran tiuhaan tulee siinä pyörittyä.

Huoli pois, pyörä on jo puunattu taas paraatikuntoon…

Meitistä tuntuu hyvältä että tällä ajetaan myös rapakelillä eikä talutella vaa stemmistä. Ei pörät oo moksiskaan pikku rapaantumisesta ku niistä pitää huolen. Ajaisin tätä lujasti.

Alut ovat kuin tehty rapakelejä varten. Oma massi kulkee mainiosti lätäköissä ja ravassa. Nätti on pyörä! Onko satula muuten hyvä ilman vaippoja? Itselläni on edessä kevyen modernin satulan hankinta.

protip mä laitoin mashiin kevyen vakosatulan ja se on todella hyvä vaippojen kanssa, mutta ilman sukkiksia ajaa asiansa juuri ja juuri niin hyvin, ettei sitä viitsi poiskaan vaihtaa. kannattaa arvioida kuinka usein on vaipat demppaamassa rytinöitä, ja kuinka paljon tulee arkiajoa ihan normikuteissa.

Satulan valinta on helppoa kun sulla on tollanen tolppa, saat säädettyä kulman vaikka jostain concorista just sellaiseksi kuin haluat. Joka muuten on ainakin mokkapintaisena todella paska satula.

taidanpa muuten huoltaa mashista navat.

artpow - 21:32, 13.9.2012 » Alut ovat kuin tehty rapakelejä varten. Oma massi kulkee mainiosti lätäköissä ja ravassa. Nätti on pyörä! Onko satula muuten hyvä ilman vaippoja? Itselläni on edessä kevyen modernin satulan hankinta.
Hyvinhän tuo tuntuu kulkevan rapaisammassakin kelissä, ei siinä mitään. Jos tästä ihan pelkän kauniin kelin pyörän olisi tehnyt niin turhahan sitä olisi ollut touhottaa valmiiksi tällaisella kiireellä syysmyrkyihin.

Satulasta ilman vaippoja on paha sanoa kun pyrähdykset farkuissa ovat olleet kokolailla lyhyitä. Melko kovahan tuo on ja kokolailla lättänä, enkä usko että kovin mukava sillä on normikuteissa enemmälti kruisailla. Mulla tuskin tulee tuolla kovin paljoa ajoa ilman pehmustetta joten asiaa ei oikeastaan tullut edes mietittyä kun satulaa valitsin.

Mun mielestä tossa SLR TT:ssä on juuri sopivasti pehmustetta, sopii hyvin bibseille sekä arkikledjuille. Itellä on jo moinen vaihdevehkeessä ja Low saa varmaan samanlaisen.