AMA: Kona A'ha

Pitää lisäillä tännekkin uusia yksivaihteisia mitä tallista löytyy. Tuorein on tämmönen cruiseri. Vielä jonkun bemaxi tangon kaipais kyllä, mutta letkeehän tuo on, ku kävin just ajelee

Orkkista on runkosetti, laakerit, satulatolppa kammet ja ratas. Kiekot kasailin Pelago (Novatec) navoista Ryden kehiin. Eipä tuossa nyt muuten mitää ihmeellistä oo
Räpellyksiä: https://www.instagram.com/pienipyorapuoti/

Vähän aikaa sai miettiä, että keksi jotain parannettavaa: laita punainen ohjainlaakeri. Älä laita kingiä, jos et halua rakolifeä.

Onko tää Munccicsen ja Ununun exä?

ziGo - 22:52, 5.3.2020 » Vähän aikaa sai miettiä, että keksi jotain parannettavaa: laita punainen ohjainlaakeri. Älä laita kingiä, jos et halua rakolifeä.
Oikeen hyvä ehdotus! Punainen ohjainlaakeri tuossa sävyssä ois kyl mint
kunba - 22:54, 5.3.2020 » Onko tää Munccicsen ja Ununun exä?
Ei oo! Foorumilaiselta ostettu kyllä, joka ostin sen ite joltain vanhalta heebolta. Oli vähän karussa kunnossa ku mulle tuli

Ui-jui, nätti peli!
Ehkä joku klunker-tanko (eli semmonen leveämpi matala samanlaisella “tukipuomilla”, ku mitä BMX-tangoissa on) reippaammalla bäkswiipillä (15-25 ast. tjsp.) ennemmin ku korkee perusbemaxiratti, ni johan alkais olemaan.
Mut jos jostain pitää nissuttaa, ni toi sähkönsininen spider on joko vähä hämy, tai sit kaipais ehk pari pientä lisänippeliä tai osaa samalla anodisoinnilla “tueksensa”.
Mul ois esim. sellanen chainstayhin kiinnitettävä ketjunohjuri tai mikä lie heiluntarauhoitin samanlaisella anodisoinnilla, vaik eipä semmosella kyl yksivaihteisessa taitas mitään käytännön virkaa olla…
Toi Konan metallinharmaa haarukka on kans sfidun gäyhee, ellei jopa ikonista klassikkokamaa, mut toisaalta ai että jos sattus oleen ton takahaarukan kans samaa viininpuna-metalliccia.

Mutta siis jo ihan tollasenaan oon kyllä ihan saakelin kade ja kuolat rinnuksilla.

No itse asiassa, punanen ohj.laakerihan se varmalla justiinsa oliskin.
Ja etuhaarukan värifantasiointini saatto olla kenties jo liikaakin.
Edit. Kenties…
Tai sit kromattu etuhaarukka? Tosin hemmetistäkös semmosia saa ainakaan suorilla jaloilla, joka tiätty ihan must.

MatoFakiiri - 22:59, 5.3.2020 » No itse asiassa, punanen ohj.laakerihan se varmalla justiinsa oliskin. Ja etuhaarukan värifantasiointini saatto olla kenties jo liikaakin.
Ton klunker tangon pistän kyl kans etsintään. Bongasin kierrätyskeskuksesta Pabsin kans yhden, mutta pitäis olla tosiaan joo tommonen suhteellisen matala, missä vaan se välitanko.

Mulla olis tohon sellanen kullitetusta kuparista mustaan feidaava 50mm 25.4 stemmi joka kuuluis tohon ja +700mm bmx tanko etukenoon, boom.

tässä osviitaks tää larusta hakemani melkolailla orkkiskuosinen


Kova - vähän mintimpi runko toi sun!

sir muncciksellehan toi meni suoriltaan. miltä lie näyttää nykyään, varmaan hävitty räsypokassa tahraisten teräsmieskalsareiden jälkeen

Vinkkinä: Esim. Motonet em "Motocross"tankoja, mm. Renthalilta

A’HAI ETTÄ!

Awful puns aside, helvetin nätti

Nii, paljos tässä oli hintapyynti nyt sitten?

NKOTB - 8:20, 6.3.2020 » Nii, paljos tässä oli hintapyynti nyt sitten?
Ei oo pakkomyynnissä, mut kaikella on aina hintansa! Tässä tapauksessa oikeastaan vaan siks, koska haikailisin jostain sitä 20" versiota. Kuvia varten nimittäin laskin vähän satulaa tässä, että näyttäis sopusuhtaisemmalta.

500e

Lakimies-yksivaihteen virallinen kona_luukuttaja. Hieno kyllä! Meni oikeaan osoitteeseen. Bontragerin crowbar tankoa saa aika nättejä ja ei ole kauhean kalliita. Toki cromoa. Itselläni on yksi, mutta tällä hetkellä pojan pyörässä kiinni.

Täyttä seksiä

Kävin tällä tänään pitkällä ajelulla, ku oli kiva sää ja oli kyl 5/5.
Vaikka oiski kiva speksata tätä viel lisää, nii tiedän ettei tuu kummiskaan kauheesti ajeltua pienehkön koon takia. Kyllä sen saa sopimaan, mutta ei oo semmonen ajoasento mitä tämmöseltä pyörältä haen.
Joten toivon et joskus tulee 20" runko vastaan, mut jos tän joku tahtoo ostaa pois, nii nakkaa YV!
450 euroo.
Tsekkailin kans, et ainaki bike24 sais makeen punasen KCNC ohjainlaakerin tähän.

Ameriikanherkkuva