AMA: Kermarossin

Tossa keväämmällä siivottiin mimmifrendin porukoiden ullakkoa, siellä kuulemma oli vävykokelaalle sopiva projekti, “Bianchi”. Oli siis isäpuolen sedän vanha fillari, maksanut tuhansia mummonmarkkoja jne. Jätin ukon horinat sikseen ja lähin ettimään. Nauruhan siinä pääsi kun toi löytyi, sama runko kun mulla, vähän eri teipit.
Alkuperäinen diili oli että kunnostan ton alkuperäiskuntoon, ja sitten joskus saatan saada sen itselleni. No, pikaiset mittaukset näytti sellasta tulosta että toi ois aika passeli tolle paremmalle puoliskolle. Muistaakseni 53 suuntaansa. Mitäpä mä kahella samanlaisella pyörällä muutenkaan tekisin. Diiliin sisältyi myös että kaikki uusittavat osat maksaa tää projektin sponsori eli ei sitten muuta kun CRC auki ja speksaamaan.

Rahaa ei lopulta ees mennyt kauheesti, renkaat tuli hankittua ja tankoteipit. Jarrukahvaks myös löytyi tollanen näppärä lisäjarrukahva, toimii ihan tarpeeksi hyvin ton keskivetojarrun kanssa. Loput osat onkin alkuperäisiä tai nurkista löytyneitä, kuten noi kiekot. Tässä oli alkuperäisten kiekkojen kehät niin hyvässä kunnossa että purin ja otin itselleni. :wink:
Täähän tosiaan kesken projektin varastettiin ja muutaman välivaiheen kautta pääs takas alkuperäiselle omistajalleen. On tässä edelleen vähän vielä laiteltavaa, mutta nyt saa jo dumata.

Tarkoitus ois vaihtaa noi häkit + remmit, laittaa vähän taakimpi välitys ja oikaista noi lokarit. Kurasuojat on itsessään nätit ja kevyet alumiinilokarit, mutta 28mm renkaiden kanssa on vähän ahtaat. Siks noita aisoja on saanut väännellä ettei ota rengas kiinni.