AMA: Hylkiö-Favorit EIPÄS KU USKOLLINEN YSTÄVÄN HELLÄ SYDÄN

ELIKKÄS, koska kukaan paitsi Peguli ei enää osta multa mitään, kasasin jämäosista tämmöttisen ratapyörän. Lisää kuvia ylempää kuvaa klikkaamalla.

http://viilipurkillinen.kuvat.fi/kuvat/yksivaihde/Favorit/2.jpg/_img900.jpg

Katuratasetup:

Runko: Favorit, räd
Satulatolppa: 3TTT
Ratahytti: 3TTT
Katuratahytti: Cinelli 2A / Biltema / M12
Laakerit: Campagnolo Pitsa
Kammet: Campagnolo Pitsa 51t
Penkki: stripattu Turbo
Kiekot: Campagnolo Record Pitsa / Mavic Module E / DT Swiss Competition / 15t/18t

Kaikki kuvassa näkyvä paitsi toi kanttikone on kaupan :):):):slight_smile: TOSIN EN HETI JAKSA PALOITELLA TOTANOINII pikaviestiloota laulaa taas

Kuinkas isoa kumia tähän menee?

Taakse slämmätyllä kiekolla max 25mm, eteen ainakin 28, ehkä jopa 32. Tossa yhdessä kuvassa näkyy etupään klierönssiä, nyt alla 25mm Gatorskin.

e: no ei kyllä 32 mee ainakaan ilman korotuspaloja tms

Minkä kokoinen tuo on?

Nyljetty Turbo näyttää häijymmältä, nopeammalta ja viileämmältä kuin perusmuhku.
Kiva pyörä hei!

Kyllä mä ostaisin sulta vaikka mitä, mutta kun on niin hirveän vähän aikaa projekteille.

Ainiin, arvostelu:
En ajais kuin sillalta alas. Runko on 0.7 pikseliä liian pitkä, satulatolpan pitäis olla puoli metriä pidempi ja mikä merkki se tollanen Favorite edes on? Niinku terässiivellä ajais.

Paljolla työ möisiä ton tönnörin?

samaa mietin tässä, tosin puolikaskin kelpaisi.

Täyspitkät ja biitteriks. Just jepa. 58x57 tais olla koko.

Vitun hieno sadelstolpe muuten. En oo tollasta ennen nähnykkään. Haluan tulla ostoksille mut mut…

Hieno on mut ilmeisesti myyntipuheet on paskaa. jaa, uhotaan et myydää muttei kuitenkaan jakseta. Asia selvä

mun pitäis tulla ostoksille, mutta oon sulle vieläki polkimista ja stemistä maksamatta. B)

Onk sul sellasia smoked/musta maantiekiekkoja? voi olla joba tuubit. Taakse avo ois kova, koska tuskin osaisin edes jarrun kanssa hillitä luisuttelua, mutta kai ne tuubikki menis

Hyvä kasaus. Favoriteissa jne on vitusti enempi menoa ku NJS-soopassa. Vaikka japskit onki siistejä niin ei läheskää itäblokin veroisia

vanttera - 18:20, 13.3.2013 » kasasin jämäosista tämmöttisen ratapyörän.
Khyllä!

Liekö olemassa jotain Favorit-tietokantaa tms, josta voisi luntata putkimateriaalit ja muut faktat?

Koko on tosiaan se 58x57 c-c, eli Teemulle vähän iso. Putkimatskusta ei tarkempaa varmaa tietoa, mutta satulaputken koko 26,2mm viittaisi Reiskaan, tai toisaalta mihin vain Varsovan liittoon.

Stripattu Turbo on tosiaan munkin mielestä aika hyvännäkönen penkki. Kova se on, mut perseluiden leveys ei muutu prosessin aikana.

maza-:lle, elä ressaa. Osta sieltä mistä sopivalla hinnalla tarvitsemaasi tavaraa saat. Tämmönen second/third/N:th -hand kauppa on kuitenkin myös mielikuvia, valintoja ja arvo(i)tuksia, puolin ja toisin.

Tynnyreitä löytyy myyntiin varmasti riittävästi. Munikselle: ehkä, mennään kaljalle ja mietitään.

Mutnoinniinku rungon kaupitteluhistoriasta; jotenkin mua niin harmitti, että kaikenmaailman paskat konversiorungot meni aina heti kaupaksi jos sanoi “MOSER” tai “OLMO” tai “ROSSIN” tms. Sitku ois just kova normikoon ratafreimi tarjolla ni kukaan ei hoksaa. Ei siinä mitään jos ei kiinnosta, mut hämmästyin! Viittaan tällä myös esim. mannisen myymään sakemanniin ja ties mihinkä.

Nytku innostuin ni tykkään jotenkin tästä aika paljon jopa.

Aika kiven alla on noi järkevän hintaset rataohjaamot. Käytetyt tai nossit.

huvittavaa seurata näitä vantteran “kasasin jämäosista” ja muuten vaan iltapuhteena kännisjaläpäl koottuja pööriä, hiton kovia. tää ei iha vedä vertoi sille cressu konversiolle, mut hieno on!

Kyl. Hienohan tääkin on. Itse vaan ostaa palikoita isolla rahalla pääsemättä lähelläkkään samaa tunnetta.

Vielä tosta keulasta; koska Mankkamies haukkui kerran pyörän geon “hirveäksi”, harrastin cold settingiä - suomeksi vääntelyä - ja korjasin hieman etuhaarukan profiilia. Nyt se on aika jees, koska 28mm tosiaan tulee varmaan aika hyvin täyttämään sekä kruununalusia että viistoputken ilmatilaa. Vanhalla mallilla maksimikoko ois ollut ehdoton 25mm, mutta toisaalta jättöä ois ollut väärän näköinen määrä.

Ja tämä kaikki vain koska Mankkamies sanoi niin.

vanttera - 22:16, 13.3.2013 » Vielä tosta keulasta; koska Mankkamies haukkui kerran pyörän geon "hirveäksi", harrastin [i]cold settingiä[/i] - suomeksi vääntelyä - ja korjasin hieman etuhaarukan profiilia. Nyt se on aika jees, koska 28mm tosiaan tulee varmaan aika hyvin täyttämään sekä kruununalusia että viistoputken ilmatilaa. Vanhalla mallilla maksimikoko ois ollut ehdoton 25mm, mutta toisaalta [i]jättöä[/i] ois ollut väärän näköinen määrä. Ja tämä kaikki vain koska Mankkamies sanoi niin.
Uuuu... omassa favoriitissa (vaikka onkin eri versio) on vähän tollasta fiilinkiä kanssa. Haarukan [i]jätös[/i] on niinku jostain herrasmiespyörästä. Olen valmis seuraamaan esimerkkiä.

Rauta on tehty väänneltäväksi.