AMA: Harmaa Rolleri

Laitetaas tästäkin nyt ama-lanka tulille vihdoin kun oon saanu tällä kilsoja alle. Elikkäs ihan tällanen Rolleri vaan, lenkkipyöräks kasailin tän ja setuppi tuntuu aika samalta ku millä ajelen maantiellä, eli onnistuneelta. Hyvä pyörä tällanen huoltovapaa fixie bike.





Partsit:
Runko: Surly Steamroller 59
Kiekot: Huntin kehät kasattuna Halon napoihin, renkaat 28mm T-Servit
Ohjainlaakeri: King
Stemmi: SimWorks 100mm
Tolppa: SimWorks
Satula: Keuliva SLR
Tolpankiristin: Phil
Voimansiirto: Velo Orange 170mm, 44t edessä, takana 17t EAI
Polkimet: Shimano XT
Ohjaamo: Ritchey WCS Logic II, TRP:n kahvat, Shimano R451 -jarru

4 Likes

Kiitämme:

  • väriä
  • pinkkejä detskuja
  • simworksejä
  • satulaa
  • omalaatuista kampivalintaa
  • kehiä

Moitimme:

  • omalaatuista kampivalintaa
  • satulan kulmaa
  • ohjaustankoa

Ehdotamme:

  • mustat 75
  • dsp nauhat
  • takakiekon jarrupinnan mustaus

Kokonaisuudessaan piristävän erilainen ja laadukas kasaus pienine kauneusvirheineen.

4/5

Tosi hieno!

^miks en tajuu tota läppää? vai siis häh.

Pyörä kova. UGH!

täähän oon melkeen ku

eiks simworksit kyl mee vähän hukkaan jos amakuvat otetaan kännykkäkameralla lähikaupan seinää vasten?

Ihan hyvältä tuntuu ajaessa, eli ei ne ehkä hukkaan mee. Kammista en tiiä vieläkään itekään mitä oisin mieltä, mut ei noita onneks ajaessa tarvi katellakaan, hyvin toimii.

hyvät värit, ruma tanko mutta ei sen väliä, joku pramea eturatas kruunaisi kulkineen

Otetaas tänne tällanen vuosipäivitys. Hyvä pyörä, ei oo paljoo tarvinnut setuppiin koskea. Talvi tuli ajettua lähinnä duunimatkaa, tai mikä toi viiden kuukauden jatkuva sade nyt olikaan. Nyt maistuu taas lenkit, kun on kelejä. Tulipa tällä ajettua viime vuonna B200:kin. Philin tolpankiristin oli huono ja tuntu ainakin ton tolpan kanssa lipsuvan, laitoin Surlyn. Toi Brooksin satulalaukku on aika huono ja nahkaiset sekä metalliset kiinnikkeet nitisee ja natisee, mutta en nyt turhamaisuuttani viitsi vaihtaa sitä, kun halvalla sain.

Brevetille lainasin muodikasta laukkua:

Talvella oli ainakin yksi lumipäivä:

Tällä hetkellä renkaina 32-milliset Pirellin Cinturatot, oon tykännyt. Eturattaaksi laitoin tollasen Suginon kun edellinen oli talven jäljiltä aika hainevää:

1 Like

Tämä on kyllä tosi hieno!

Nikun tavoin en oikein pidä noista kammista, mutta kaikki muu tässä on just oikein. Hauskaa myös miten eri mallisia jengin kehot on: itsellä on rollerissa oltava aika lyhyt stemmi ja kompaktidroppi. Noin puhtaan esteettisesti tuollainen pitkä ohjaamo on kyllä kivemman näköinen.

Helsingin ikuinen syksy ja rollerikin näyttää siltä. Träkkeri sanoo, että kilsoja on kertynyt 12000. Lokarit on sks speedrockerit, ihan kivat, niin ei tarvi olla ite kuran peitossa joka päivä, pelkästään pyörä.

1 Like

Jos teillä olisi hetki aikaa haluaisin puhua dynamonapa elämäntavasta ja ikuisesta hymystä mitä se tuo…

Ei ookkaan tullut päiviteltyä tänne mitään. Aika vähän on tarvinu osia vaihtaa, edellisen viestin inspiroimana edessä on nyt dynamo, mallia shimanon halvin kasattuna johonkin kierrätys-aeroträkkiin. Lamput busch+müllerin kataloogin halvimmasta päästä. Satulan vaihdoin reiälliseen slärään, joka on tosi hyvä. Toi carradicen kuutiolaukku on ihan kamalan näkönen, mutta se toimii arjessa (ja kaikessa muussakin) täydellisesti, sori siitä. Kilsoja strava sanoo tälle tällä hetkellä pikkusen vajaa 20k.

11 Likes