AMA: banskurolleri

Juuh eli bianchi (AMA: Bianchi pista 2014) pääsi elinluovuttajaksi ja uus päivittäisvehe on kasattu, ainaki toistaseksi, valmiiksi. Tänään vaihtu kumit ja aika AMAlle tuntu vaan oikeelta. Värit oli niin kohillaan, että itellä tuli kasauksesta mieleen lapsuudesta aku ankan takakannessa komeilleet gameboy colorit, joten pyörän lempinimeksi omassa päässä tuli gameboy. Ysäri/-00 fiiliksiin ei auttanu yhtään biisi, joka soinu nyt pari pv päässä (Spotify). Suositan kuunteleen ko. biisin, jos värit iskee. Myös omalla tavalla ysärimaasturit tuli itellä tästä mieleen :speak_no_evil: Rolleriin päädyin varmaan samasta syystä, ku monet muutkin, eli laajojen mahdollisuuksien takia. Alkuun satulan mataluus iski itellä ikävässä mielessä liialti silmään, mutta tähän on nyt totuttu ja se on vaan hyvä syy tulevaisuudessa pistää vihasempaa projua.
Kuvat ei välttämättä sovi kaikille värinpaljouden vuoksi.

Runkona 53cm banana candy yellow surly steamroller, tange seiki technoglide ohjainlaakerilla. Kiekkoina mack superlight + tb14.
Voimansiirto puolella kampina sg75, suginon mc144 47t rattaalla. Takana joku teräksinen 17t ratas ja ketjuna izumin standardi. Keskiöksi sain campan recordin kampien kaupantekijäisinä. Polkimina simpan m520. Perseen alla carved c17 Nitton jaguaariin klämpättynä. Ohjaamossa 110mm cinelli pista ja spessun 750mm keppi spessun gripeillä. Talvella setupiin kuuluu myös valot ja fendor bendor. Kumit 38mm gravelking sk brown/pansy.

Alkuun aattelin ihan vaan syys- ja talvikauden iloksi ja ihan rungon suojaksi heijastinteippiä ja isompaa kumia(gs25mm → gksk38mm), mutta kumit tuntu sen verran jeesiltä, että menee varmaan jatkoon, myös kesäkausia aatellen.

19 Likes

Eka olin sillee että juma mikä mallinimi tällä rungolla mutta sit hoksasin. On värikäs!

2 Likes

aina välillä aika kummallisia lauseita pääsee muutenki täältä😅

On kyl jees! Itellä oli pinkit gksk banaanirollerissa ja ne oli vähä liikaa mut noi pansyt siistit.

1 Like

Kyllä värejä on hyvä olla. :yellow_heart::purple_heart:

1 Like

Isohkot nappulakumit näissä teräsrungoissa miellyttää kovasti omaa silmää. Satulan mataluus ei kyllä pahenna yhtään. Ehkä just kumeista johtuen, tai ehkä kokonaisuus muuten vaan on niin timanttinen, tiedä tuota kun yleensä tykkään että tolppaa näkyy mieluummin enemmän ku sopivasti.