Älyvapaat päättäjät

Oonko ainoa vai tuntuuko muistakin, että suomalaiset päättäjät on menettäneet järkensä. Kuntapäättäjät hamuaa lähes nigerialaiskirjeeltä haiskahtavalla rahoituksella lakeside airparkkia eli privaatti lentokenttää asuntoineen Mänttä-Vilppulaan. Sunny Car Center sai puuhastella rauhassa, Jyväskylä aikoo myydä vesi-infraa yksityisomistukseen, valtio päätti Fortumin sähköverkkojen myynnistä Carunalle. Puhalluksia ja luonnollisten monopolien kauppaamista yksityisille WTF?

Tuntuu siis, että päätöksentekovastuussa olevat henkilöt ovat aivan kujalla asioista. Luonnollisten monopolien yksityistämisen voisin vielä sulattaa, mikäli olisivat piensijoittajien saavutettavissa eli käytännössä jotain kansallisia pörssiyhtiöitä. Tällöinhän hintariisto ei tuntuisi niin pahalta, jos saa omistajana kuitenkin osinkoa. Mieluiten näin ei tehtäisi ollenkaan.

Onko muilla esimerkkejä vastaavasta perseilystä ja mitä mieltä palstalaiset kyseisestä suomimeiningistä?

valta kansalle!!!

Vallankumouksen jälkeen palautetaan taas valtion omistus.

Kun nyt Caruna kerran mainittiin, niin lannoitetuotannon myyminen norjalaisille oli myös aika ässä veto. Kyseisen lypsylehmänhän vei teuraalle Häkämiehen Jyri.

Taannoinen Nesteen osakkeiden myyminen kummastuttaa myös.

mustAfa - 14:47, 31.1.2020 » valta kansalle!!!!
Suomessahan on edustuksellinen demokratia, mutta nykyisellään sekään ei oikein toimi, koska päättäjäksi voi päästä kuka tahansa julkkis tms tyhjäntoimittaja. Lisäksi noita vielä porukka äänestää niin pitääkö siinä syyttää äänestäjää vai systeemiä, joka mahdollistaa tampioiden pääsyn päättäjiksi?

Olen mieltä että vastaavia poliittisia lankoja foorumilla on jo, jossa kyseisiä mielenpahoittamisia voisi aivan hyvin käsitellä.

Älyvapaita päättäjiä älyvapaalle kansalle.

huutista lampaille

tewms - 14:59, 31.1.2020 » Olen mieltä että vastaavia poliittisia lankoja foorumilla on jo, jossa kyseisiä mielenpahoittamisia voisi aivan hyvin käsitellä.
Tää onki perjantai topi. Vähä riitelyä ketjuun ja sitte topikki lukkoon niinku on tapana.

En tiiä, ei oo tapana postailla tai lukea perjantaitopeja, eikä tässä ollu varotusta

Oon myös vetäny ihan liian monta marijuanaa että tietäisin tosta noin vaan että tänään on perjantai.

jotenki luulin et josbanse olis jonkinnäköne liberalisti

tuli älyvapaista päättäjistä vaa mieleen älypäät eli the young ones

“Vesi on meidän - kansalaisaloite vesihuollon yksityistämisen estämiseksi”

Noin 30 000 allekirjoitusta yhdessä perjantaissa :slight_smile:

^En oo viä lukenut tota aloitetta(luen ja allekirjoitan kun pääsen koneen ääreen) mut tämä niin helvetisti.

Siis mitä helvetin vittua Jyväskylä, kenen paskakasan idea, vittu kun tekis mieli mätkiä vähintään tunti turpaan koko vitun kaupunkia.

Älä nyt, Toimi siirtää pääkaupunginkin sinne.

Tätä niin satasella! Tällaiset päättäjät pitäisi jo ajatuksesta tuomita raskaimman mukaan. Ranskalaisia arvostan yhdestä syystä. Ne ei nielisi tällaista kuraa ainakaan ilman vastarintaa. Väkivalta ei ole ratkaisu. Mutta ainakin mellakat laittaa päättäjät miettimään seuraavaa siirtoaan.

Mr.Auer - 18:56, 31.1.2020 » https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5966 "Vesi on meidän - kansalaisaloite vesihuollon yksityistämisen estämiseksi"
+1

Muuan vuosi sitten joku Nestlen tai vastaavan suklaapatukka konglomeraatin johtaja tuumasi että juomakelpoinen vesi ei ole mikään ihmisoikeus. Silloin joku spekuloi sillä, että ruvetaanko suomen vesivaroja pikkuhiljaa myymään yrityksille, ehkä jopa ulkomaille.

Kaameata sakkia helvata sentään.

E:Googleen hakusanat Nestle ja juomavesi. Yrityssedät näkee maailman aika erillä tavalla. Melko setiä. Sedät.

Lähtökohtaisesti vierastan väkivaltafantasioita mut jos tollanen setä tulis vastaan niin upottaisin sen naaman kuraveteen ja kyselisin sit uudelleen et mitä mieltä kunnes saisin toivomani vastauksen.

grep - 19:55, 31.1.2020 »
Mr.Auer - 18:56, 31.1.2020 » https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/5966 "Vesi on meidän - kansalaisaloite vesihuollon yksityistämisen estämiseksi"
+1
+ [s]1[/s] >9000

kiinnittää kunnon käänteisosmoosisuodattimen vessanpönttöön niin voi sitten juoda omaa kusta ja paskaa vailla huolia

SeppoKyllikki - 11:21, 23.2.2018 » Ostajakin löytyisi. [https://m.kauppalehti.fi/uutiset/nestlen-johtaja-vaatii-veden-yksityistamista/5V2s8RR5](https://m.kauppalehti.fi/uutiset/nestlen-johtaja-vaatii-veden-yksityistamista/5V2s8RR5)
https://images.squarespace-cdn.com/content/v1/55075f84e4b0f11bacb1b8d0/1428610201900-229R1J9LR35ISZ0JAXHY/ke17ZwdGBToddI8pDm48kMR1yAHb8bPoH1-OdajP2rZZw-zPPgdn4jUwVcJE1ZvWQUxwkmyExglNqGp0IvTJZUJFbgE-7XRK3dMEBRBhUpya-Yv2-AUIrtyc_1d9d84jKAfrgH35AgL5HDK7jKFTEAbkVb2mHFRzAaMt_-j0ggg/image-asset.jpeg?format=750w e. allekirjoitin